Celebrity

12. července 2023 07:30

Vanesa Havlíková

Jakub Štáfek původně neměl být hercem a režisérem. Lehké drogy ale vše změnily

Mladý a úspěšný umělec, herec, scenárista a režisér Jakub Štáfek (33) má za sebou nejen několik seriálových rolí, ale i řadu sportovních úspěchů jako bojovník smíšených bojových umění (MMA) a ani fotbal mu není cizí. Nejvíce však triumfuje jako režisér a producent. V talkshow u Honzy Dědka se nyní rozpovídal o tom, jak mu jeho komedie o fotbalu změnila život, ale i o tom, jak holky a lehké drogy rozhodly o jeho kariéře.

Jakubovi Štáfkovi, kterého si diváci oblíbili například v seriálu Hořký svět, největší úspěchy přinesl filmový trhák Vyšehrad, který navazuje na oblíbený internetový seriál a ve kterém ztvárňuje hlavní roli fotbalisty Julia Lavického. Fotbal Jakub hrával vždy obstojně, ale nakonec se rozhodl místo fotbalové kariéry pro tu hereckou.

Připomeňte si svatební den Jakuba Štáfka:

„Nějaký talent tam třeba byl, ale že by tam byla píle, to se říct nedá. Trefilo mě to v době, kdy jsem začal točit nekonečný seriál a byl jsem na rozhraní, jestli fotbal, nebo film, který mě lákal vždycky. Dal jsem přednost filmu. Ale byl to asi alibistický argument pro to, abych s fotbalem skončil, protože už se mi moc nechtělo. Nebavilo mě to, zajímaly mě jiné věci,“ objasnil Jakub v 7 pádech Honzy Dědka.

Čtěte také: Jakub Štáfek zabodoval jako Lavi. Teď ho čeká svatba s krásnou zrzkou

Holky a lehké drogy rozhodly o jeho kariéře

„Začali jsme kouřit tu trávu, byly to holky… Kopal jsem od pěti let, takže nějakých deset let. Přivedli mě k tomu rodiče, ale myslím, že jim to pak bylo jedno. Nijak detailně jsme se o tom nebavili, ale myslím, že táta z toho nijak zhrzený nebyl,“ zavzpomínal na konec své fotbalové kariéry Štáfek.

K fotbalu se vrátil i před kamerou v seriálu Vyšehrad, kde ztvárnil karikaturní postavu fotbalisty Laviho. „Ono když si obarvíš hlavu, nevím, jestli ten peroxid na tu hlavu nějak fungoval, ale bylo to se mnou takové složitější. Byla to taková stoprocentní příprava na tu roli. I co se týče životního stylu, i doma… mlátil jsem ženskou… ne, to přeháním, to je humor!,“ okamžitě se opravil Štáfek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.