Celebrity

17. prosince 2023 19:20

Josef Šťastna

Roman Vojtek se stal čtyřnásobným tatínkem. Jeho syn dostal vítězné jméno

Herec Roman Vojtek (51) sdělil světu šťastnou novinu, stal se čtyřnásobným tatínkem. Jeho syn dostal jméno Vincent. Jméno pochází z latiny, lze ho přeložit jako Ten, který vítězí.

„V sobotu večer se nám po nádherném porodu narodil náš syn Vincent Vojtek. Velmi děkujeme porodnici Bulovka, jmenovitě porodní asistentce Veronice Kamarádové. Děkujeme za nádherný, vstřícný a velmi respektující porod,“ uvedl herec na svém Instagramu.

Roman Vojtek do manželství se současnou manželkou Petrou vstupoval již se dvěma dětmi z předchozího partnerství. Společně mají už dvouletého syna Nathaniela, který se na Vincenta hodně těší. Další dva potomky má pak Vojtek z prvního manželství – dceru Editu (13) a syna Benedikta (8).

„Byla jsi neuvěřitelná, úžasná a byli jste s Vincentem nádherný tým. Moc vás miluju. A děkuji tam nahoru za dar mít další zdravé dítě. Jsem vděčný,“ poděkoval herec statečné manželce.

Roman Vojtek se považuje za dobrého otce

Roman Vojtek před časem prozradil, že rodinný život jej naplňuje, užívá si jej plnými doušky a sám sebe vnímá jako báječného otce. „Jsem báječný otec! Samozřejmě to je otázka zejména na moje děti. Já se snažím poučit se z chyb mých rodičů, které jsem vnímal jako dítě. Výchovné metody, které se neosvědčily, teď nepoužívám na svých dětech. Dvě z nich mám ve střídavé péči, takže týden, kdy jsou s námi, je logisticky trochu náročnější,“ popsal v rozhovoru pro deník Blesk.

Podívejte se na herecké umění Romana Vojtka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.