Celebrity

28. dubna 2023 12:45

Eliška Reiglová

Spadla na dno, nyní je znovu na vrcholu. Lindsay Lohan ukázala těhotenské bříško

Lindsay Lohan (36) bývala velkou dětskou hvězdou. Dostávala jednu nabídku za druhou a málokterý z jejích filmů neuspěl. Sláva si na ní ale vybrala svou daň, svého času obrážela jeden divoký večírek za druhým a konzumace drog a alkoholu jí nebyla cizí. Nejednou se pak dostala i do problémů se zákonem. Dnes je ale vše jinak, herečka na svou minulost nemyslí a těší se na roli maminky.

Lindsay Lohan si už jako malá holčička vybudovala slibně se rozjíždějící kariéru. Nezapomenutelný je například snímek Past na rodiče, v němž si střihla hned dvojroli. I jako teenagerka byla úspěšná, už ale měla větší možnosti, více svobody a tlak související se slávou ze sebe setřásala na večírcích, na kterých alkohol tekl proudem a drogy taktéž nechyběly.

Více než o její talent se lidé brzy začali zajímat o to, co provede příště. Titulní stránky novin plnily nejen její snímky z mejdanů, ale i jiné skandály, do nichž už byla zapletena policie. Pod vlivem alkoholu a kokainu usedla za volant, čímž si vysloužila první zatčení. Další přišlo, když se rozhodla krást v klenotnictví, při čemž ale byla chycena a dostala se na 4 měsíce do vězení.

Média byla plná jejích skandálů i v roce 2012, kdy se dostala do potyčky v klubu. Horší ale byl incident, který mohl skončit smrtí. Nepoučená z předchozího zatčení znovu usedla za volant pod vlivem a srazila chodce. V tu chvíli se zdálo, že Lohan je ve svých problémech zabořená po kolena a dostat se z nich se jí nepodaří. Opak byl ale pravdou.

Práce v márnici a nový život

Vzhledem k její problémové povaze se s Lindsay Lohan nechtěli filmoví tvůrci příliš spojovat. Její kariéra začala upadat a ona sama si uvědomila, že takový život už nadále vést nechce. Pověst se jí ale držela i dlouho poté, co se výrazně uklidnila. Rozhodla se vzít osud do vlastních rukou a ukázat, že je připravená si vyšlapat cestu zpět na výslunní.

„Nechci působit jako mučedník, ale všechno je to minulost. Ptám se lidí, jestli si uvědomují, kolik už je to let, co jsem naposledy něco provedla. V rámci veřejně prospěšných prací jsem pracovala v márnici, bylo to strašné, ale vzešla jsem z toho silnější a hlavně potrestaná. Už toho bylo dost, nechci o minulosti mluvit,“ řekla magazínu Variety.

Herečka je přitom přesvědčená, že dnes mají dětské hvězdy lepší možnosti. „Když jsem byla sledovaná já, v podstatě neexistovalo nic jiného než bulvár. Nebyly sociální sítě, nebyl Instagram, kde lidé mohou navigovat svůj příběh vlastním směrem a kde mají vlastní hlas. Jsem si jistá tím, že časy se změnily.“

Role maminky

Přestože největší slávu zaznamenala Lindsay Lohan jako teenagerka, na nejdůležitější životní roli se připravuje nyní. V březnu oznámila, že s manželem Baderem Shammasem čeká miminko. Zatím zároveň ale nepozastavuje znovu rozjetou kariéru.

Nyní se herečka poprvé od oznámení těhotenství pochlubila rostoucím bříškem. V tuto chvíli ještě neprozradila, zda na svět přivede holčičku, nebo chlapečka, na nejnovějších fotografiích z ní ale štěstí přímo srší a vypadá lépe než kdy dřív.

Lindsay Lohan se vrátila zpátky na obrazovky (video z roku 2017):

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.