Celebrity

27. června 2023 12:30

Vanesa Havlíková

Denisa Pfauserová přiznala problémy po porodu. Chtěla skončit s kojením

Denisa Pfauserová (34) se před pár dny stala maminkou. Společně s partnerem Martinem Kučerou se radují z malé dcerky Naily. Přestože herečka v těhotenství zůstávala velmi aktivní pracovně i sportovně a neměla žádné zdravotní komplikace, nyní veřejně přiznala, že ne vše je tak růžové, jak se na první pohled může zdát.

Denisa Pfauserová, známá mimo jiné z pohádky Řachanda či seriálu ZOO, má odjakživa energie na rozdávání a ani v těhotenství tomu nebylo jinak. Jak ovšem nyní sama přiznala, porod byl teprve začátek a to pravé peklo přichází až s kojením.

Čtěte také: Herečka Denisa Pfauserová je maminkou. Dceři dala arabské jméno

„Musím zaťukat, ale naštěstí (minimálně v tuto chvíli) patřím mezi ty šťastné, které mají mlíka pro celou vesnici a jejichž miminko od samého začátku nemá problém s přisátím, takže jsem tyto problémy nemusela řešit,“ rozepsala se novopečená maminka na svých sociálních sítích.

Podívejte se, jak Denisa Pfauserová bydlí:

S kojením chtěla skončit

Malá dcerka dostává od maminky napít pokaždé, když je potřeba, a přestože Naila problémy s přisátím nemá, herečku trápí jiný problém. „Ačkoli mě dula učila správné pozice kojení, bradavky to prostě odskákaly. Jako když si bříška prstů zvykají na struny kytary. Musí se to ohoblovat,“ uvedla.

„Zvláště ze začátku – ještě v porodnici – když malá zamlaskala a otevřela pusinku dokořán, začala jsem brečet. Mazala jsem zinkovou mastí, aby se to lépe zahojilo, ale bolelo to jen o trochu míň. Věřte mi, že jsem dost silně zvažovala s kojením seknout,“ svěřila se Denisa na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Denisa Pfauserová zvládla porod na jedničku. Stihla si před ním i zatančit

„Jestli ale můžu poradit, vydržte to. Mateřské mléko je prostě to nejlepší, co svému miminku můžete dát. A když tohle vystoupení z komfortní zóny dáte, budete na sebe zase o velký kus pyšnější. Buďte silné, ten pocit za to stojí,“ snažila se skrze sociální sítě namotivovat ostatní maminky, které trápí stejný problém. „Hlavně si nic nevyčítejte, protože věřím, že i bez toho děláte pro své děti to nejlepší, co je ve vašich silách,“ napsala na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.