Jenovéfa Boková odhalila pohlaví miminka. Za porod dostala obrovskou kytici

Oblíbená herečka Jenovéfa Boková (30) tajila těhotenství až do poslední chvíle a po březnovém porodu se rozhodla, že ani s oznámením pohlaví miminka nebude nijak pospíchat. S partnerem Adamem Kolářem se až po několika týdnech na sociálních sítích podělili o radostné okamžiky a prozradili, zda mají holčičku, nebo chlapečka.

Jenovéfa nyní poprvé na svém instagramovém účtu informovala, že se jim narodila holčička, a poděkovala nemocničnímu personálu. „Chtěla bych moc poděkovat všem doktorům, doktorkám, sestřičkám, uklízečkám, prostě všem v porodnici Bulovka, kdo se o mě a o naši malou holčičku tak skvěle postarali. Nikdy jsem nečekala, že by se mi z šestinedělí nechtělo domů. Asi za to mohl i ten fakt, že jsem dostala krásný pokoj a byl tam se mnou celou dobu můj Adam,“ napsala v příspěvku.

Mohlo by vás zajímat: Jenovéfa Boková se stala maminkou. Světlana Witowská se těší z role nevlastní babičky

Herečka nezapomněla ani na porodní asistentku. „Chci moc poděkovat mojí porodní asistentce Alence Chocové, která mě celým (dlouhým) porodem krásně a laskavě vedla,“ prozradila. Slovy chvály ale nešetřila především na svého partnera, který jí byl největší oporou, a pochlubila se také obrovskou kyticí, kterou od něj dostala.

„Podporoval mě snad každou chvíli, dodával mi sílu a nepřestal mě přesvědčovat o tom, že jsem skvělá a že to zvládnu. Tohle bych také přála každé ženě, aby měla vedle sebe partnera, před kterým se nemusí stydět odhalit v těch nejintimnějších a nejzranitelnějších chvílích, a mít možnost se o něj opřít psychicky i fyzicky,“ svěřila se Jenovéfa a uznala matky samoživitelky. „Myslím na všechny maminky, co z nějakého důvodu jsou na svoje miminka samy. Všechny maminky jsou hrdinky, ale vy jste superhrdinky, napsala na závěr.

Do svatby se novopečená maminka Jenovéfa Boková nehrne:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.