Agáta Hanychová má nové vlasy i nehty a je připravená rodit. Bude to dřív, řekl lékař

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka a Influencerka Agáta Hanychová (37) se připravuje na blížící se porod, který možná nastane ještě dříve, než očekávala. Svým fanouškům na Instagramu prozradila, že už byla u kadeřnice a na manikúře. Někdo by mohl namítnout, že jde o přežitek, internetové diskuse jsou ale důkazem, že úpravu vzhledu řeší před nástupem do porodnice většina žen.

Oholit, nebo neholit? Zajít na manikúru a pedikúru, nebo nehty neřešit? Podobné otázky si pokládají ženy, když se chystají na porod. V první řadě jde samozřejmě o zdraví maminky i miminka a na neupravené vlasy nebo nehty nebudou brát v nemocnici ohledy. Přesto chtějí ženy vypadat upraveně, a hlavně počítají s tím, že po porodu nějakou dobu svou kosmetičku, manikérku ani kadeřnici nenavštíví.

Bezúdržbový vzhled

Jakmile tedy vyřeší, co sbalit s sebou do tašky, přijde řada na vlasy, nehty, chlupy na nohou nebo tvrdou kůži na patách. Některé ženy v diskusích přiznávají, že dokonce před porodem navštívily například pedikérku poprvé v životě, aby v nemocnici „nedělaly ostudu“ a také proto, že si v pokročilém stadiu těhotenství už zkrátka nebyly schopné udělat potřebné úpravy samy.

Přečtěte si také: Porod v přímém přenosu. Agáta Hanychová by chtěla velký okamžik vysílat živě

Celá předporodní péče o vzhled by měla být taková, aby byl nadále bezúdržbový. Po porodu totiž nebude prostor nikam zajít, a to i dlouhé týdny nebo měsíce. Například odrostlé gelové nehty by tak mohly být nepříjemné při péči o miminko i u dalších činností.

Agáta Hanychová při živém vysílání, které na svém Instagramu pravidelně pořádá, kromě prodloužení vlasů a nové manikúry odhalila také to, že porod bude nejspíš předčasný. Původně vycházel na den jejích narozenin 28. dubna. „Pan doktor dnes říkal, že to bude dřív. Kdy? Bůhví,“ sdělila fanouškům po posledním ultrazvuku.

Holčičku čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54). Jejich partnerství už nyní všichni berou jako samozřejmost, tak tomu ale ze začátku nebylo. Ve videu v úvodu článku se můžete podívat, jak jejich vztah Agáta Hanychová v minulosti potvrdila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.