Hanychová zažila den se třemi dětmi. Připadám si jako bachyně, ostatní mámy obdivuji

Influencerka a modelka Agáta Hanychová (37) brzy přivede na svět třetího potomka. Teď si v pokročilém stadiu těhotenství vyzkoušela, jaké to je mít na starost tři děti. Vyrazila do Národního muzea s dcerou Miou, synem Kryšpínem a jejich kamarádem.

Dceru Miu (5) má Agáta Hanychová s hercem Jakubem Prachařem (39), syna Kryšpína (11) s podnikatelem Miroslavem Dopitou (38) a v dubnu, kolem termínu jejích narozenin 28. 4., očekává příchod dalšího potomka s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53). „Nepochybně se dítě narodí plus minus týden či dva okolo jejích narozenin, což tedy budou dvě oslavy dohromady,“ prozradil natěšený tatínek webu Sedmička. Jaromír Soukup má z předchozího manželství s ekonomkou Monikou Drlíkovou také dvě děti – syna Lukáše (27) a dceru Natálii (22).

Na svých sociálních sítích se však modelka nyní svěřila, že obdivuje všechny matky, které mají více než dvě děti. Brzy bude patřit mezi ně a teď si to nanečisto vyzkoušela během jarních prázdnin, kdy vyrazila do Národního muzea s oběma dětmi a jejich kamarádem.

Přečtěte si také: Agáta Hanychová dceru se starobylým jménem porodí v magický den. Kluk to být nesmí

Na fotkách sice působí všichni spokojeně a fanoušci pravidelně Agátu Hanychovou častují komentáři, že je skvělá máma, na ni už toho nejspíš začíná být trochu moc. V Instastories se přirovnala k unavené bachyni se třemi mláďaty. Přiznala také, že si plně uvědomuje, jaká ji čeká dřina. „Hlásím se z gauče, to je překvapení. Chtěla jsem vám říct, že obdivuju všechny matky, co mají víc než dvě děti,“ řekla ve videu.

Jako zkušená maminka dvou dětí už má ale Agáta mnohé věci dobře promyšlené. Například jistě ví, že bude chtít chůvu, a to nejspíše už od porodu. Prozradila také, že nepůjde o Češku. „Chci mít Filipínku, aby mi pomohla s domácností, protože budu mít přece jen tři děti. Jaromír je také zaneprázdněný, takže ji potřebuji. Myslím si, že chůva není zločin,“ svěřila se v minulosti Hanychová během živého vysílání na Instagramu.

Fanoušky také překvapila například tím, že promluvila o možnosti vysílat svůj porod živě. Původně dotaz vzešel od jejích sledujících na sociálních sítích, načež Hanychová s úsměvem odpověděla: „Bavilo by mě udělat živák u porodu, kdybych dopředu věděla, že všechno dopadne super, ale to mi určitě nikdo neřekne.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.