Agáta Hanychová dceru se starobylým jménem porodí v magický den. Kluk to být nesmí

Známá influencerka Agáta Hanychová je aktuálně v pátém měsíci těhotenství. Miminko čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Teď prozradila, jaké jméno vybrali pro svou dceru, a promluvila také o plánovaném porodu.

Agáta Hanychová (37) odpovídala na dotazy fanoušků během živého vysílání na sociálních sítích. Během toho také odhalila, jaké jméno s partnerem Jaromírem Soukupem (53) vybrali pro svou holčičku. Hanychová tráví druhou polovinu těhotenství doma, protože aktuálně bojuje se zápalem plic, který má od dovolené na horách, kam vyrazila spolu se svými dětmi a Jaromírem.

Potvrzení vztahu s Jaromírem Soukupem bylo v minulosti velkou zprávou:

Lidská zvědavost je velká, a tak není divu, že jeden z prvních osobních dotazů byl směřovaný právě na výběr jména pro miminko. Hanychová nepatří k těm, kteří by si něco takového chtěli nechat až do poslední chvíle pro sebe. „Pro holčičku máme vybrané jméno Rozárka. A pro kluka nemáme žádné, a to proto, že víme, že to bude holčička,“ prohlásila Agáta s úsměvem na tváři.

Rodiče dceři vybrali jméno latinského původu

Jméno Rozálie nebo Rozárie je latinského původu a v České republice se vyskytuje spíše ojediněle a v doslovném překladu znamená růže či růžová. Českou obdobou je jméno Růžena.

Další dotaz byl směřovaný na porod. Jedna z fanynek se moderátorky talk show na televizní stanici Barrandov zeptala, zda plánuje rodit císařským řezem. „Ne, chtěla bych rodit přirozeně. Obě mé děti přišly na svět také přirozeně, a tak doufám, že se to tentokrát podaří také,“ odpověděla dvojnásobná maminka. Z předchozích vztahů má Hanychová dceru Miu (5) a syna Kryšpína (11).

Zároveň se podělila i o termín porodu. Pro Hanychovou je až magický, protože připadá na 28. dubna, kdy se sama před necelými 38 lety narodila. Když vše půjde podle plánu, nadělí si Hanychová krásný narozeninový dárek.

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina porod vztah dcera celebrity Jaromír Soukup Barrandov Česko Agáta Hanychová porod jméno pro miminko

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.