Celebrity

28. prosince 2022 16:09

Šarlota Chmelařová

Agáta Hanychová se ptala babičky, zda se za ni styděla. Její slova zahřála u srdce

Matka herečky Veroniky Žilkové, Olga Žilková (✝98) se dožila úctyhodného věku. Se svou vnučkou Agátou Hanychovou měla velice blízký vztah a když si ji před časem modelka pozvala do svého pořadu, rozhodla se babičce položit pár zvídavých dotazů týkající se její osoby. Jaká slova jí adresovala dnes už zesnulá babička?

Olga Žilková měla početnou rodinu. Dohromady se jí narodily tři děti, deset vnoučat a jedenáct pravnoučat. Byla hodně vitální a dožila se krásného věku osmadevadesáti let. Modelka a influencerka Agáta Hanychová (37) měla ke své babičce vždy velmi blízko. Jako malá s ní trávila hodně času, když její maminku Veroniku Žilkovou zaměstnávala práce herečky.

Není proto divu, že si svou babičku pozvala Agáta do vlastního pořadu o vaření. „My máme krásný vztah, z tvých vnoučat jsem to nejoblíbenější, mám velkou konkurenci, ale ten boj jsem vyhrála,“ dělala si během vysílání legraci Hanychová. „No dobrá, ale nesmíme to říkat nahlas, aby ostatní nežárlili,“ zareagovala se smíchem babička.

Babička pro Agátu moc znamenala

Z humoru pak Agáta přesedlala na trošku vážnější téma a odvážila se babičce položit osobní otázku. Zajímalo jí, zda se za ni někdy styděla. „Ne, já myslím, že ty jsi dostatečná osobnost, abys věděla, že některé věci děláš dobře, některé méně. Vždy se ale vedeš myšlenkou, že bys nikdy nedělala někomu křivotu, ty bys nikoho nepodrazila, i když máš jistě konkurentky, a vždycky bych řekla, že ty máš takový vzorný charakter, to jsem si u tebe vždy cenila,“ odvětila jí tehdy moudře Olga Žilková.

Agáta měla s babičkou krásný vztah. Někdy spolu dokonce i živě vysílaly na sociálních sítích. Na svou babičku vždy pěla samou chválu, byla pro ni čest, že tak moudrá žena předává své životní rady i její dceři Mie. „To jádro tam máš strašně dobrý, svým dětem určitě předáš krásné vlastnosti, aby byli všichni pracovití, čistotní, aby nebyli zákeřní, a aby vědomě nikomu neubližovali,“ řekla Olga Žilková Agátě v pořadu Holčičky. Smutnou zprávu o odchodu babičky oznámila Hanychová na Instagramu na druhý svátek vánoční.

Proč nemá Veronika Žilková ráda Vánoce?

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková Instagram celebrity Agáta Hanychová Olga Žilková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.