Celebrity

6. února 2023 13:00

Eliška Reiglová

Jana Maláčová se rozvedla: Konečně, napsala k fotografii se sklenkou v ruce

Bývalá ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (41) je znovu svobodná. Někdejší místopředsedkyně ČSSD na Instagramu stroze oznámila, že se rozvedla. Jako prostředek ke sdělení si vybrala fotografii se sklenicí u úst, kterou si připíjela na novou životní etapu.

Jana Maláčová tvořila manželský pár s Alešem Chmelařem (35), ekonomem, diplomatem a vysokým státním úředníkem. Chmelař býval státním tajemníkem pro evropské záležitosti, náměstek ministra zahraničních věcí ČR pro řízení sekce evropské a od července 2022 je stálým představitelem ČR při OECD v Paříži.

Dnes již bývalí manželé byli ze svých pozic zvyklí být nadřízenými, doma ale nosil kalhoty Chmelař. „De facto doma šéfuji já, nijak jsme si ty role nerozdělili. Mám ale poslední slovo, protože se doma všemu více věnuji. Více i vařím,“ řekl před rokem a půl v pořadu Nový den na CNN Prima News.

Mohlo by vás zajímat: Genzer se po deseti letech rozvedl s Finkovou. K soudu přinesl kytici a došlo i na slzy

Seznámení

Aleš Chmelař a Jana Maláčová se seznámili v Bruselu. „Manželka pracovala pro Senát, já psal články a blogy. Žena mě pak oslovila, zda nechci zajít na kávu. Rok jsme se scházeli, situace však poté byla komplikovaná, měli jsme partnery – vztahy na dálku. Koncovku jsem udělal já, žena naopak přišla s prvním kontaktem,“ prozradil Chmelař.

Co se týká rozvodu, ani jeden z nyní již bývalých manželů zatím nepopsal, co přesně k němu po dlouholetém manželství vedlo. Redakce Prima Ženy bývalou ministryni kontaktovala, ta rozvod prostřednictvím SMS potvrdila, ale blíže se vyjadřovat nechce. Jisté je že Maláčovou a Chmelaře bude nadále spojovat výchova syna Gustava.

Strohý konec

Jana Maláčová se na svém Instagramu ohledně rozvodu nikterak nerozepsala. Sdílela pouze fotografii se sklenicí vína u úst. „Tak na novou životní etapu,“ napsala. Dodala také hashtag finally divorced, což v překladu do češtiny znamená „konečně rozvedená“.

Co řekla Jana Maláčová k energetické krizi:

Sdílejte článek
Štítky rozvod Instagram vztahy manželé Jana Maláčová Aleš Chmelař

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.