Celebrity

31. ledna 2023 10:25

Eliška Reiglová

Linda Finková vnímala rozvod s Genzerem optimisticky: Selfíčko, panák a pohoda

7 pádů Honzy Dědka (1) - upoutávka

Zpěvačka a herečka Linda Finková (54) byla ženou Richarda Genzera (56) ještě dlouho poté, co se rozešli a každý začal žít svým životem. Herec Finkovou opustil v roce 2012 a k rozvodu došlo až v lednu 2023. Podle dnes už bývalých manželů to byla pohodová, a dokonce i trochu dojemná událost.

Linda Finková se jako Ludmila narodila v květnu roku 1968 v Domažlicích. Vystudovala populární zpěv na Pražské státní konzervatoři Antonína Dvořáka, objevuje se v muzikálech, televizních pořadech a věnuje se také dabingu. Dlouhé roky byla provdaná za herce a bývalého tanečníka Richarda Genzera, s nímž se oficiálně rozvedla až po několikaletém odloučení.

Přečtěte si také: Genzer se po deseti letech rozvedl s Finkovou. K soudu přinesl kytici a došlo i na slzy

Rozvodová párty

Přestože se Linda Finková a Richard Genzer rozešli, stále zůstávali rodiči dvou společných dětí. Jejich komunikace pokračovala na přátelské bázi a o zášti nemůže být ani řeč. Nyní už mají rozvod oficiálně za sebou, v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý večer na Primě, ale zpěvačka hovořila ještě před ním.

„Ještě je manžel, zatím. Už ale podnikáme kroky. Už to brzo dopadne. Jsme ale v klidu, těšíme se. Zjistili jsme, že ten termín máme oba volno. Chtěli jsme u toho oba být. Soudce se divil, že většinou u toho lidi nechtějí být, někoho za sebe posílají. My si ale uděláme selfíčko, pak si dáme panáka a užijeme si to,“ zasmála se. A jak řekla, tak se také stalo.

„Bylo to úplně v pohodě. Přinesl jsem jí kytku, to tam prý ještě nikdy neviděli,“ prozradil dobře naladěný Genzer. Zároveň otevřeně přiznal, že došlo i na emoce. „A když četli rozsudek, vstali jsme, poplakali si a šli jsme zase každý po svých,“ řekl Richard Genzer v reportáži pořadu Showtime.

Svérázné ženy

Linda Finková se Honzovi Dědkovi svěřila také s tím, že ač má s dcerou Viktorií dobré vztahy, ta proti ní má menší výhrady. „Mojí dceři vadilo, že chodím doma nahá. Já ale normálně nechodím doma nahá. Před dcerou klidně, ale třeba ráno, když se převlíkám v koupelně, nezačnu se schovávat. Že bych ale přišla k obědu nahá, to ne,“ prozradila.

Maminka Lindy Finkové je přinejmenším stejně slavná jako dcera. Lída Nopová vystudovala zpěv a ten následně také vyučovala – mezi její žáky patří například Monika Absolonová (46). Svého času byla také vokalistkou Karla Gotta (†80) a šaty na vystoupení si kupovala za své. Nepatřičná poznámka dnes již zesnulého zpěváka na její oděv ji jednou vytočila doběla.

Mohlo by vás zajímat: Pro bačkory poslal kamaráda. Žilková s hořkým úsměvem popsala Stropnického odchod

„Maminka si tenkrát koupila šaty na jeviště asi za čtyři sta marek, to byly strašné prachy tenkrát. Měly na sobě volány. A přišla za ní Jitka Zelenková a říká: Karel říkal, že ty šaty se mu nelíbí. Nebo něco takového. Maminka se naštvala, přišla k němu do pokoje, vzala nůžky a ty šaty před ním rozstříhala a nacpala do koše,“ dodala Linda Finková.

Genzer o rozvodu s Finkovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.