Celebrity

20. ledna 2023 16:40

Josef Šťastna

Manželka Josefa Holomáče o rozvodu s partnerem Žilkové: Žádost půjde až do Vatikánu

Žilková poznala nového muže

Herečka Veronika Žilková (61) se snaží tvářit jako sebevědomá spokojená dáma, v obou vztazích, které má, ale zažívá docela dusno. Stále se jí nedaří ukončit manželství s diplomatem Martinem Stropnickým (66). Na klidu jí navíc nepřidává fakt, že rozvedený není ani její současný partner Josef Holomáč (62).

Veronika Žilková se dlouho rozvádět nechtěla. Martin Stropnický žádost o rozvod nakonec podal, proces je však zaseklý. Čeká se, jak soud rozhodne ohledně péče o sedmnáctiletou Kordulu. Veronika Žilková dost rázně uvedla, že by chtěla, aby se se Stropnickým o dceru starali oba. Jenže Stropnický působí jako diplomat v Izraeli a střídavá péče by byla velmi komplikovaná. Dokud tak dvojice nebude mít ohledně dcery jasno, k rozvodu nedojde.

Dcera Veroniky Žilkové Kordula se chce nechat přejmenovat. Proč? To si můžete přečíst zde.

Podobné drama zažívá také Josef Holomáč. Ten sice na podzim tvrdil, že jeho rozvod je na dobré cestě a jde jen o formalitu, jeho manželka je ale jiného názoru. Podle jejích slov byla žádost o rozvod podána až v lednu. „Chtěla bych informovat o tom, že dne 6. ledna 2023 byla podána žádost o rozvod mé osoby Martiny Holomáčové a mého manžela Josefa Holomáče. Rozvodové řízení je počínaje tímto dnem oficiálně zahájené. Tuto informaci je možné si ověřit u obvodního soudu pro Prahu 6, Na Míčánkách, Praha 10,“ napsala Holomáčová v e-mailu, který má redakce Prima Ženy k dispozici.

Vytáhla navíc informaci, že manželství bylo uzavřeno před Bohem a rozluku musí potvrdit Vatikán. „Naše manželství bylo uzavřeno církevní formou, a proto v návaznosti na civilní rozvod bude podána žádost na zrušení manželského svazku k Arcidiecéznímu církevnímu soudu v Praze. Tato žádost bude po prošetření následně adresována papeži do Vatikánu. Jelikož naše manželství bylo bezdětné, je velká pravděpodobnost, že bude anulováno,“ uvedla manželka muže, který se proslavil jako člen populární kapely Argema.

Holomáčová tvrdí, že se o Žilkové dozvěděla v SMS

Holomáčová v dopise pro česká média rovněž uvedla, že vztah Josefa s Žilkovou považuje za nevěru. „O intimním vztahu mého manžela s paní Žilkovou jsem se dozvěděla až z médií, respektive ze SMS od svých přátel. Můj manžel nepovažoval za důležité mě o něm předem informovat,“ uvedla Holomáčová. První zmínka o tom, že se chce její manžel rozvést, podle ní z jeho strany padla až v září loňského roku.

Ještě předtím prý Pepa zval manželku na cestu do Asie. Holomáčové se dotkla slova Žilkové, která novinářům sdělila, že vztah jejího partnera a jeho manželky byl už dávno v troskách. Holomáčová naopak tvrdí, že nebyl a že žili v úctě i lásce. Veronika Žilková si ale na Josefa už zvykla a považuje ho za svého muže. I když v cestě případné svatbě stojí dva probíhající rozvody.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.