Labyrint lží Josefa Holomáče a Veroniky Žilkové. Kdo mlží o rozvodu?

Žilková poznala nového muže

Vztah Veroniky Žilkové (61) a Josefa Holomáče (62) od začátku provází několik různých verzí. Zatímco herečka prohlašovala, že si s hudebníkem začala v době, kdy se rozváděl, jeho manželka nic takového nepotvrdila. Kde je tedy pravda?

Ačkoliv Veronika Žilková (61) zažívá bouřlivý rozvod poté, co se na jejího exmanžela Martina Stropnického (66) provalila nevěra s kolegyní z ambasády, podařilo už se jí najít štěstí v náručí Josefa Holomáče (62). Na začátku jejich vztahu se však objevilo několik nezodpovězených otázek, které visely ve vzduchu a znepříjemňovaly životy všech zúčastněných. Bývalý basák skupiny Argema měl mít totiž v té době manželku.

Zatímco Žilková tvrdila, že v době, kdy se s Holomáčem začala vídat, byl už nějakou dobu v rozvodovém řízení, podle manželky bylo vše jinak. „Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, protože je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ napsala v té době redakci webu Super.cz Martina Holomáčová (47).

Jak to ve skutečnosti bylo s rozvodem?

Herečka v reakci vydala prohlášení, které slova Holomáčovy ženy vyvracelo. „Oba dva se v tuhle chvíli rozvádíme, není co tajit. Co já vím, rozešlí jsou už asi dva roky. Asi to tak bývá, že když se objeví nová partnerka, objeví se nějaké emoce. Ale co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva seznámili. My se známe pár týdnů a nevím, co bych k tomu řekla víc. Ani to není rodina, žádné děti nemají,“ řekla Žilková webu Super.cz. Dodala také, že si manželka Holomáče našla novou partnerku.

A kde je tedy ve skutečnosti pravda? Ať už to se vztahem Josefa Holomáče bylo jakkoliv, v době, kdy začal randit s Veronikou Žilkovou, se ještě nerozváděl. Řízení bylo podle informací webu Aha! zahájeno až 6. ledna letošního roku. „Ještě v létě jsme plánovali dovolenou do Asie, kam jsme se s manželem chystali vyrazit v říjnu, takže nic nenasvědčovalo tomu, že bychom se rozváděli,“ sdělila Holomáčová.

Po podání žádosti o rozvod se manželé měli domluvit na vypořádání majetku. Kromě civilního rozvodu je navíc čeká ještě církevní. „Já na něm trvám. Už jsem to řešila na arcibiskupství. Žádost se musí odeslat až do Vatikánu, protože ale naše manželství bylo bezdětné, mohlo by to být snazší. Církevní rozvod může proběhnout až po tom civilním,“ uzavřela Holomáčová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.