Hanychová se ostře pustila do Richarda z Prostřeno! Provokatér ji označil za spratka

Prostřeno! XXVII (6) - Konflikt

Soutěž amatérských kuchařů, v níž se předvedly známé tváře showbyznysu, nenechala diváky chladnými. Hádky a emotivní výstupy jednoho ze soutěžících zaujaly i Agátu Hanychovou, která pořad sledovala zřejmě kvůli účasti svého ex Sámera Issy. Co řekla na adresu Richarda Sachera?

Hvězdný speciál Prostřeno! nedopadl pro novináře, zpěváka a spisovatele Richarda Sachera nejlépe. Od prvního dne si nepadl do oka se svým soupeřem Jarem Smejkalem, v průběhu týdne si svým trapným chováním a nevhodnými komentáři znepřátelil i Sámera Issu a Moniku Binias. Jedinou, kdo při něm stál, byla jeho kamarádka, zpěvačka Marie Pojkarová. Richard, který sám sebe pasoval do role baviče, razil teorii, že u stolu nesmí být nuda. Jen tak se v klidu najíst podle něj nepřipadá v úvahu. Po Jarovi házel olivy, urážel jeho rodné město a nic u něj nejedl. Moniku nazval blonďatou kreaturou a Sámera naštval tak, že mu vyhrožoval násilím.

Pořad zřejmě i díky účasti Sámera Issy bedlivě sledovala jeho bývalá láska Agáta Hanychová. V živém vysílání na Instagramu, v němž odpovídala na dotazy fanoušků, se na adresu Richarda vyjádřila docela ostře: „Co ten pán, co ani nevím, jak se jmenuje a kde se vzal, co ten si o sobě myslí? Novinář? Spisovatel? Za mě arogantní dement, který neumí stárnout. Je úplně mimo. Je strašný.“ Sámera samozřejmě hodnotila pozitivně. „Sámer byl dobrý,“ ohodnotila svého bývalého partnera. Richard nenechal její vyjádření bez odezvy. On sám svoje excentrické chování vysvětluje tím, že hrál celou dobu divadlo. Podle soutěžících se však chtěl jen zviditelnit.

Podívejte se na drsnou hádku, při které Richardovi ruply nervy:

Richard označil Agátu za protekčního spratka

Richard se na sociálních sítích chlubil tím, že je jeho jméno vyhledávanějším tématem na českém internetu. „Tak jsem Agátu sestřelil dřív, než jsem čekal,“ napsal. Poté, co Hanychová jeho účast v pořadu drsně zhodnotila, reagoval pro web Super.cz následovně. „Tento protekční spratek mě nemůže urazit. Pamatuji si večírky na Občanské plovárně, kde vysedávala na klínech fotografů z bulvárních plátků a dělala jim pomyšlení, aby byla v médiích za hvězdu,“ uvedl.

Agáta, která nyní čeká dítě s Jaromírem Soukupem, podle Richarda své bývalé partnery využila k reklamě. „Když jsme točili Prostřeno! speciál, Sámer Issa mně a Marii Pojkarové o přestávce vyprávěl o Agátě. Mimo jiné prohlásil, že když spolu chodili, byla skoro pořád namol a celé dny a noci jen řešila, jak se zviditelnit,“ tvrdil ve vyjádření pro Super.cz. Jak Richard v kuchařském pořadu dokázal, provokovat opravdu umí. Nechá Hanychová tyto řeči bez reakce?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.