Celebrity

26. března 2023 15:30

Gabriela Kolinová

Harry Potter bude tátou. Partnerka Daniela Radcliffa už nemohla dál skrývat bříško

Harry Potter po 20 letech

Hvězda filmové série o Harrym Potterovi Daniel Radcliffe (33) čeká první miminko s partnerkou Erin Darke (38). Nastávající rodiče jsou partnery přes deset let a svého prvního potomka by se měli dočkat ještě letos. Jak je vidět na Erin, už má docela velké bříško, které nešlo dál skrývat. Informuje o tom britský web The Mirror.

„Daniel a Erin nemohou být šťastnější, že čekají dítě. Jsou naprosto nadšení a nemohou se dočkat, až se stanou tříčlennou rodinou. Nedávno to oznámili svým rodinám a přátelům. Je to neuvěřitelně vzrušující období,“ uvedl zdroj blízký dvojici. Radostnou novinku potvrdil Radcliffův mluvčí, napsal The Mirror. Až dosud nebylo na Danielově přítelkyni nic znát, avšak už dál nemůže bříško skrývat.

Daniel Radcliffe a Erin Darke tvoří pár už deset let. Poprvé se údajně setkali na natáčení filmu Zbav se svých miláčků v roce 2012. Od té doby vedou podle deníku The Mirror spokojený život. „Naše postavy se v tom snímku setkávají a flirtují spolu, takže máme takový hezký záznam našeho prvního setkání,“ řekl Radcliffe v roce 2020 o jejich seznámení.

Radcliffe se proslavil v dětství díky filmové roli Harryho Pottera. Své potomky chce ale od herectví uchránit. Doufá, že tedy nepůjdou v jeho šlépějích. Podle svých slov se nedokázal úplně vyrovnat s tím, že je stále všem na očích. V mládí měl problémy s alkoholem a nepřeje si, aby některé z jeho dětí dopadlo stejně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 9 věcí, které nevíte o sedmém dílu Harryho Pottera: Jak se vyřešila nahota Harryho a Hermiony?

„Nechtěl bych, aby bylo moje dítě také slavné. Dětské herectví je nádherné a mnohdy to může být báječná zkušenost, ale slávě by se měly za každou cenu vyhnout,“ řekl americkému magazínu Newsweek.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.