Celebrity

9. listopadu 2023 15:15

Vanesa Havlíková

Lukáš Rosol učí půlročního syna hrát tenis. Talent zdědil po otci, shodují se fanoušci

Už téměř půl roku se tenista Lukáš Rosol (38) s manželkou Petrou (29) radují z malého syna Luka. Přestože malý syn ještě neoslavil ani rok na světě, absolvoval už svůj první tenisový trénink. Pyšná maminka nyní zveřejnila na svých sociálních sítích dojemné video, na kterém Luka drží vůbec poprvé tenisovou raketu.

Na jaře oznámili manželé Lukáš a Petra Rosolovi, že čekají potomka, a nyní se už půl roku radují z prvního společného syna. Radost malý Luka nedělá pouze rodičům, ale také bráškovi Andreasovi (8), kterého má tenista z předchozího manželství s moderátorkou Michaelou Ochotskou (38).

Čtěte také: Lukáš Rosol se synem oslavili první společný svátek. Z rodiny srší láska a štěstí

Tenista po tatínkovi

Malý Luka roste jako z vody a přestože první narozeniny oslaví až v dubnu, již stihl absolvovat premiéru tenisového tréninku. Trenéra mu nedělá nikdo jiný než jeho tatínek Lukáš, jenž patří k nejlepším českým tenistům. Raketa, kterou drží Luka v ruce, je dokonalou kopií opravdové rakety a i když se jedná pouze o hračku, je vidět, že už nyní si ji malý syn zamiloval.

„Tak a je to jasný, má to v genech, je rozkošný,“ okomentovala video jedna ze sledujících. „To je krása, šampion,“ napsala další. „Je to talent po tátovi,“ shodla se většina fanoušků na sociálních sítích Petry Rosolové, která skrze ně pravidelně sdílí detaily z rodinného života.

Do péče o syna se Lukáš Rosol zapojuje

Petra na svých sociálních sítích pravidelně zveřejňuje fotografie z rodinného alba, z kterých je patrné, že je rodina šťastná a čas s dětmi si oba rodiče moc užívají. Před časem navíc maminka v rozhovoru pro redakci Prima Ženy uvedla, že Lukáš jí se vším velmi pomáhá a je rodinný typ.

„Manžel je v tomhle ohledu chlap, kterého mi závidí skoro každá kamarádka. Nebojí se postarat o domácnost, nedělí práce na mužské a ženské. Udělá to, co je zrovna potřeba. Moc si ho za to vážím a zrovna teď s miminkem to opravdu oceňuji. Do péče o syna se zapojuje rád a každý den. Jak jsem už říkala, když jsem fakt hodně unavená, nemá problém v noci vstát a s malým pomoct. Každé ráno, mezitím co kojím, připraví snídani, abych se v klidu najedla. Mám v tomhle opravdu štěstí,“ uvedla manželka tenisty Lukáše Rosola.

Tenista Lukáš Rosol se v roce 2018 oženil už potřetí:

Sdílejte článek
Štítky video rodina syn tenis rodiče sociální síť tenista talent Lukáš Rosol Petra Rosolová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.