Celebrity

21. března 2023 20:42

Tomáš Durčák

Lukáš Rosol čeká s manželkou Petrou prvního společného potomka. Pohlaví už vědí

Tenista Lukáš Rosol (37) se dočká dalšího potomka. Potřetí ženatý sportovec už dříve připustil, že s manželkou Petrou (28) plánují společnou rodinu, a nyní se mu přání vyplnilo. Nastávající maminka své těhotenství oznámila netradičně na veřejné akci před fotografy a novináři.

O šťastnou novinu, kterou až dosud nikdo netušil, se Petra podělila během křtu knihy Ženy za zády, jejíž autorkou je Kateřina Kristelová. Jde o sérii rozhovorů s ženami slavných českých sportovců a Rosolová je jednou z těch, která v knize vystupuje. Další ženou, která v knize hovoří, je mimo jiné manželka bývalého hokejisty Vladimíra Růžičky Marie. Během křtu v restauraci Soul Love Prague se Petra Rosolová pochlubila těhotenským bříškem a bylo na ní vidět, že prožívá skvělé životní období.

Lukáš Rosol se v roce 2018 potřetí oženil:

Lukáš Rosol na svět přivítá už svého druhého potomka. Ze svého druhého manželství s moderátorkou Michaelou Ochotskou (38) má syna Andrease (8). S ní bohužel od rozvodu nemá nejlepší vztahy a jejich společnou výchovu syna tak nepochybně poznamenaly společné konflikty, soudní spory i hádky o něj.

Nyní mu však do života přibude další velké štěstí, společný potomek se současnou manželkou Petrou, se kterou jsou svoji od roku 2018. Petra během zmíněného křtu neprozradila jen novinku o svém těhotenství, ale také to, že už s Lukášem znají pohlaví miminka. Zvědaví fanoušci však mají smůlu – manželé se rozhodli nechat si jej pro sebe. Budeme si tak zřejmě muset počkat až do chvíle, kdy se rozhodnou veřejnosti potomka poprvé ukázat.

Sdílejte článek
Štítky rozvod rodina manželka těhotenství děti Lukáš Rosol Michaela Ochotská Ženy za zády Petra Kubinová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.