Celebrity

11. března 2023 13:09

Marie Makovská

Monika Leová je těhotná. Šťastnou novinu ohlásila roztomilým vtípkem, který pobaví

Monika Leová bydlení

Bývalá moderátorka CNN Prima NEWS a modelka Monika Leová (31) oznámila, že čeká miminko. Novinku sdílela na svých sociálních sítích spolu s vtípkem a během hodiny obdržela stovky komentářů s gratulacemi od svých sledujících, včetně celebrit.

Monika Leová se v červnu 2018 provdala za Martina Košína a v říjnu 2020 oznámili první těhotenství. Nyní je modelka a moderátorka těhotná podruhé, konkrétně je v patnáctém měsíci, jak prozradila na svém Instagramu. „Dobrý den, břicho ven – tohle z vietnamských dobrot asi nebude,“ napsala k dojemné fotce z pláže, na které svírá fotku z ultrazvuku a manžel ji objímá. Do jihovýchodní Asie s manželem a dcerou Miou vyrazili na dovolenou.

Přečtěte si také: Nečekané propojení díky těhotenství Jenovéfy Bokové: Světlana Witowská bude babičkou

Monika Leová pochází z rasově smíšené rodiny, její maminka Jana Leová (rozená Syrová) je Češka a otec Lê Đinh Châu je vietnamského původu. Má sestru Lenku a bratra Čeňka, rodiče se rozvedli, když byla Monika malá. Vietnamsky trochu rozumí, ale nemluví.

Manželé Monika Leová a Martin Košín nedávno oslavili 13. výročí a jejich dcera Mia bude mít v dubnu druhé narozeniny. Zpráva, že budou čtyři, tedy ještě více rozzářila jejich vstup do roku 2023 a snad se bude rodince i nadále dařit a budou zdraví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.