Celebrity

11. března 2023 13:09

Marie Makovská

Monika Leová je těhotná. Šťastnou novinu ohlásila roztomilým vtípkem, který pobaví

Monika Leová bydlení

Bývalá moderátorka CNN Prima NEWS a modelka Monika Leová (31) oznámila, že čeká miminko. Novinku sdílela na svých sociálních sítích spolu s vtípkem a během hodiny obdržela stovky komentářů s gratulacemi od svých sledujících, včetně celebrit.

Monika Leová se v červnu 2018 provdala za Martina Košína a v říjnu 2020 oznámili první těhotenství. Nyní je modelka a moderátorka těhotná podruhé, konkrétně je v patnáctém měsíci, jak prozradila na svém Instagramu. „Dobrý den, břicho ven – tohle z vietnamských dobrot asi nebude,“ napsala k dojemné fotce z pláže, na které svírá fotku z ultrazvuku a manžel ji objímá. Do jihovýchodní Asie s manželem a dcerou Miou vyrazili na dovolenou.

Přečtěte si také: Nečekané propojení díky těhotenství Jenovéfy Bokové: Světlana Witowská bude babičkou

Monika Leová pochází z rasově smíšené rodiny, její maminka Jana Leová (rozená Syrová) je Češka a otec Lê Đinh Châu je vietnamského původu. Má sestru Lenku a bratra Čeňka, rodiče se rozvedli, když byla Monika malá. Vietnamsky trochu rozumí, ale nemluví.

Manželé Monika Leová a Martin Košín nedávno oslavili 13. výročí a jejich dcera Mia bude mít v dubnu druhé narozeniny. Zpráva, že budou čtyři, tedy ještě více rozzářila jejich vstup do roku 2023 a snad se bude rodince i nadále dařit a budou zdraví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.