Celebrity

31. května 2023 11:15

Tomáš Durčák

Alkohol a drogy vyměnila za těhotenství. Lidé jsou nadšení, jak to Lindsay Lohan sluší

Není tomu tak dlouho, co se většina informací o herečce Lindsay Lohan (36) točila okolo nezřízených party, problémů s alkoholem, zatčení či umístění do odvykacích léčeben. Ty časy jsou však zřejmě definitivně pryč, Lindsay dokázala své démony porazit a chystá se být zodpovědnou matkou.

Její dřívější eskapády ve skutečnosti nebyly pro řadu lidí znalých showbyznysu až takovým překvapením. Lindsay se totiž stala globálně slavnou celebritou ještě předtím, než oslavila své 18. narozeniny. Turbulentní dětství plné sporů rodičů, velmi intenzivní pozornosti médií i slávy přinášející nemalé bohatství si však na mladé dívce vybralo svou daň.

Čtěte také: 12 dětských hvězd, které padly na dno. Kdo se z něj dostal a kdo se stále topí?

Hereččiným životem rovněž prošel i nespočet partnerů, přičemž řada z nich sama patřila k velkým osobnostem. V roce 2004 randila Lohan s hercem Wilmerem Valderramou (43), již o dva roky později se jejím partnerem stal dědic Hard Rock Café Harry Morton (†38) a za další dva roky si pro změnu našla partnerku, dýdžejku Samanthu Ronson (45). V roce 2016 se zase ukázala po boku ruského dědice byznysového impéria Egora Tarabasova (30).

Léta konstantního hýření, alkoholu a drog už však herečka definitivně nechala za sebou. V roce 2021 oznámila, že se zasnoubila s kuvajtským finančníkem Baderem Shammasem (36), jehož si loni vzala za muže. A letos v říjnu se stále čerství novomanželé pochlubili, že čekají svého prvního potomka. Je přitom zcela očividné, jak moc se dříve neřízená střela a známá divoška vedle svého současného partnera uklidnila.

Podívejte se, jak se Lindsay Lohan v roce 2017 vrátila zpátky na obrazovky:

Namísto nových kauz, díky nimž se Lohan s železnou pravidelností objevovala na titulcích bulváru, se z ní stala naprosto vyklidněná nastávající maminka, která už o pozornost neusiluje zdaleka tolik jako dříve. Aniž by své poslední těhotenské fotografie na Instagramu mimo emotikony jakkoli komentovala, je z nich více než patrné, že aktuálně prožívá extrémně šťastné období svého života. A soudě dle velikosti jejího těhotenského bříška bychom se prvního potomka slavné herečky mohli dočkat ještě v létě.

Herečka má stále silnou základnu příznivců

Mnoho lidí se přitom nebojí přiznat, že už ani nevěřili, že by se herečka kdy mohla zvednout ze dna. „Vypadá nejzdravěji za hodně dlouhou dobu. Dobře pro ni. Na její minulé já s nafouklým břichem a modřinami na nohou nebyl hezký pohled,“ napsala jedna ze čtenářek pod článek na webu Daily Mail. Přímo na Instagramu herečky se často ukazuje, že se fanouškům zaryla do paměti už svou dětskou rolí v rodinné komedii Past na rodiče. „Nevím, proč mi to připomíná Past na rodiče, když je Hallie u bazénu, ale je to tak! Vypadáš úžasně,“ napsala fanynka k aktuální fotografii Lindsay Lohan v plavkách.

Mohlo by vás zajímat: Malování na těhotenská bříška. Pro ženy má umění i jiný benefit než jen hezkou fotku

Zdá se, že lidé herečku navzdory její bouřlivé minulosti neodsoudili a základna jejích příznivců je pořád silná. Naopak jí většina z nich přeje, aby byl její budoucí život v roli maminky klidný a zdravý. To ovšem vedlo v diskusi na Daily Mail také k otevření tématu, proč Lindsay sklízí milé komentáře a taková Britney Spears za svou v mnoha ohledech podobnou minulost stále pyká. „Přestaňte být zaujatí vůči Britney. Obě jsou stále lidé – navzdory tomu, čím si prošly,“ zaznělo mezi fanoušky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.