Celebrity

9. října 2023 11:30

Eliška Reiglová

Jaromír Soukup požene Agátu k soudu. Bojí se, že mu kvůli ní unesou dceru

Stejně jak rychle pohádka začala, tak také skončila. Jaromír Soukup (54) a Agáta Hanychová (38) sice už pár netvoří, ale stále jsou rodiči teprve několikaměsíční dcery Rozárky. A mediálnímu magnátovi se nelíbí, že ani přes opakované výzvy nepřestala jeho bývalá přítelkyně holčičku vystavovat na sociálních sítích. Chystá se proto na velký krok.

Agáta Hanychová byla oficiálně single teprve něco přes dva týdny, když stihla zažehnout spekulace o svém dalším vztahu. A to konkrétně se svým expartnerem a otcem syna Kryšpína, podnikatelem Miroslavem Dopitou. Na začátku října pak oba při živém vysílání na Instagramu potvrdili, že znovu tvoří pár.

Staronová láska může být pro modelku a influencerku nyní příjemným rozptýlením, protože pokud jde o jiné soukromé záležitosti, život pro ni momentálně není procházka růžovou zahradou. S bývalým přítelem Jaromírem Soukupem totiž nevychází zrovna dobře, především pak proto, že mají rozdílné názory ohledně výchovy dcery Rozárky.

Čtěte také: Agáta jde ve stopách matky Žilkové. Každé dítě s jiným mužem, kdo jim zlomil srdce?

„Dostali se do situace, kdy se neshodnou ani na tom, jestli je den nebo noc. Když si předávají dceru, tak by se napětí dalo krájet,“ řekl zdroj deníku Blesk. Největší rozpory mezi partnery kupodivu nezpůsobují výchovné metody či režim dítěte, ale fakt, že obličej Rozárky bývá často k vidění na Instagramu Hanychové. Její profil přitom sleduje více než 380 tisíc lidí.

Soud a strach z únosu

„Hanychová se živí jako influencerka a sdílí se svými fanoušky téměř každou minutu svého života. V momentě, kdy ukazuje na Instagramu i jejich dceru Rozárku, Soukup kvůli tomu zuří,“ potvrdil zdroj, co mezi někdejšími partnery a rodiči teprve několikaměsíční holčičky způsobuje rozepře.

Soukup už Hanychovou několikrát vyzval, aby dceru na sociální sítě nedávala, ona ho ale neposlechla. Proto se rozhodl, že ji požene k soudu. „Ano, je to pravda. Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů,“ vyjádřil se k záležitosti Jaromír Soukup.

Spor o to, zda dcera Soukupa a Hanychové bude, či nebude na sítích, přitom není veden z hořkosti. Otec má o Rozárku skutečné obavy. „Často propíraný majetek milionáře by mohl být prý motivem k únosu a podobným činům,“ dodal zdroj, proč chce Jaromír Soukup tolik bojovat za to, aby jeho dítě nebylo na internetu vystavováno.

Unesena byla před lety malá Maddie, dosud se nenašla:

Sdílejte článek
Štítky Instagram dcera sociální síť soud Jaromír Soukup Agáta Hanychová předběžné opatření

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.