Celebrity

6. října 2023 10:20

Eliška Reiglová

Do náruče Agáty ho dohnal smutek. Dopita potvrdil, že jeho manželství zničila nevěra

Pouhý měsíc od rozchodu s Jaromírem Soukupem (54) stačil Agátě Hanychové (38) k tomu, aby se nejen vzpamatovala, ale rovnou si našla staronovou lásku. Dala se znovu dohromady s Miroslavem Dopitou (39), otcem svého prvorozeného syna Kryšpína. Ani ten přitom není ještě oběma nohama venku z předchozího vztahu, rozvést se zatím nestihl. Ukázalo se, že mezi něj a manželku vrazila klín nevěra.

Agáta Hanychová byla oficiálně single teprve něco přes dva týdny, když stihla zažehnout spekulace o svém dalším vztahu. A to konkrétně se svým expartnerem a otcem syna Kryšpína, podnikatelem Miroslavem Dopitou. Na začátku října pak oba při živém vysílání na Instagramu potvrdili, že znovu tvoří pár, přestože Dopita se teprve rozvádí se svou manželkou Terezou.

Aktuální partner Hanychové se oženil v dubnu roku 2018 a ukázalo se, že posledním hřebíčkem do rakve jeho manželství byla nevěra. Influencerka popřela, že by s otcem svého syna udržovala poměr, jejich vztah je důsledkem rozchodů na obou stranách, nikoliv důvodem, proč se vztahy rozpadly.

Nevěra a opora

Agáta a Miroslav tvrdili, že jejich vztah se rozpadl proto, že byli oba mladí. Realita ale tenkrát podle Blesku byla trochu jiná. Dopita si totiž měl v den oslavy Agátiných 27. narozenin přes seznamku domluvit nezávazný sex. Jeho dáma však poznala, s kým má tu čest, a kontaktovala novináře, kteří si na něj na místě smluvené schůzky počkali i s kamerou.

Lidé tak mohou předpokládat, že nevěrný byl i své nynější manželce Tereze Halodové, ale realita má být jiná. „Mirek svou ženu strašně miloval. Byla pro něj vším. Pak jí ale přišel na nevěru. Ona paralelně s ním udržovala další vztah, což před časem prasklo a Mirka to zničilo,“ řekl zdroj portálu eXtra.cz s tím, že Dopita útěchu našel u ex, s níž kvůli výchově syna udržoval celá léta výborné vztahy.

To, že za rozvodem podnikatele a jeho manželky, s níž žil nějakou dobu také na Bali, je nevěra, nakonec potvrdil i on sám. „Ano, je,“ odepsal stroze eXtra.cz na dotaz. Více se ale k tomuto tématu vyjadřovat nechtěl.

Jsou ve vztazích více nevěrní muži, nebo spíš ženy? Odpovídá sexuoložka Laura Janáčková:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.