Celebrity

25. září 2023 12:41

Josef Šťastna

Byl jsem nemocný a málo se smál, říká Soukup k rozpadu vztahu s Agátou

Mediální magnát Jaromír Soukup (54) dlouho nechtěl upřesnit, proč se mu rozpadl vztah s Agátou Hanychovou (38). Nakonec ale otevřeně promluvil pro magazín Sedmička, který vlastní. Přiznal, že nebyl v posledních týdnech ideálním partnerem.

Vlivný podnikatel Jaromír Soukup se dlouho tvářil, že nebude vůbec komentovat, proč vztah s Agátou Hanychovou ztroskotal. Čtenářky a čtenáři webu Prima Ženy například nevědí, kdo rozchod inicioval, Veronika Žilková například uvedla, že to nebyl ani jeden z dvojice. Některé bulvární deníky naznačily, že Soukupovi se nedaří v podnikání a byl poslední dobou hodně podrážděný kvůli práci. Zdá se, že je to trefa do černého, protože Soukup to nyní potvrdil.

„Já jsem žádal o zdrženlivost, aby se o důvodech nemluvilo, ale teď už je potřeba se ozvat, protože je to každý den ve všech novinách a na internetu, a jak o tom novináři nic nevědí, vymýšlejí si a úmyslně lžou,“ uvedl Jaromír Soukup pro Sedmičku s tím, že se o něm píše tolik věcí, že reagovat musí i chce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Agáta Hanychová se nejdříve tvářila, že ji rozchod hodně bolí. Dnes je ale už dál a nachází oporu ve své rozvětvené rodině. Nedávno slavila narozeniny dcery, pak si užila oslavu osmnáctých narozenin sestry Korduly. Velkou oporou jí je maminka Veronika Žilková. Agáta prostě jde dál. Soukup se nyní vrátil k tomu, že v posledních týdnech jejich vztahu nebyl pozorným a zábavným partnerem.

Soukup mluví o poslední kapce

„Obecně můžu říct, že pokud bylo na škodu, že příliš pracuji, mám starosti a ne každý den se směji, to je zlé, protože to je asi pravda. A jestli to byla moje chyba, nevím, ale já holt takový jsem. K tomu jsem jen za poslední dva měsíce měl těžké zdravotní problémy, což mi taky nepřidalo, tudíž jsem nebyl nejzábavnější společník,“ dodal pro svůj magazín Soukup s tím, že vztah chápe jako nádobu, která se jednoho dne přeplní poslední kapkou. A přesně to se prý stalo jemu a Hanychové.

Podívejte se, jak vztah Soukupa a Agáty začínal:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.