Celebrity

20. září 2023 19:29

Tomáš Durčák

Dopita se rozvádí a přespává u Agáty. Každý potřebuje převozníka, říká jeho exmanželka

Agáta Hanychová je oficiálně single lehce přes dva týdny, ale už stihla zažehnout spekulace o svém dalším vztahu. A to konkrétně se svým expartnerem a otcem jejího syna Kryšpína, podnikatelem Miroslavem Dopitou. Ten se navíc právě rozvádí se svou manželkou Terezou, která – aby toho nebylo málo – nyní o Agátě a vztahu s jejím manželem veřejně promluvila.

„Mirek se nám chlubil, jak vyšoupnul Jaromíra – a že už u Agáty i spí,“ citoval svůj anonymní zdroj nedávno Blesk. Tuto skutečnost se nijak nesnažila na dotazy zapírat ani sama Hanychová. „Ano, s Mirkem jsme spojeni už dvanáct let a také spolu žijeme veřejný život,“ přiznala influencerka, která zmínila i Dopitův aktuálně probíhající rozvod.

„Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás. Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ pokusila se Agáta trochu umírnit divoké spekulace o tom, že mediálního magnáta Jaromíra Soukupa během čtrnácti dní vyměnila za nového milence. Jenže o tom, jak to spolu Mirek Dopita a jeho bývalá partnerka mají, se nyní rozhodla promluvit i jeho manželka Tereza, která dle svých slov rozvod iniciovala.

„Ano, podala jsem žádost o rozvod. Ale stále jsme ještě oficiálně manželé. Důvodem rozvodu je, že oba chceme od života něco jiného. Zažili jsme spolu krásných jedenáct let a náš vztah je i přes probíhající rozvod přátelský,“ začala svůj komentář pro Expres Tereza Dopita. Ta nakonec neměla sebemenší problém promluvit i o tom, jak to má její budoucí exmanžel s Hanychovou.

Čtěte také: Vztahy Agáty Hanychové. Po rozchodu se Soukupem zbyl v jejím životě opět jen jeden muž

„S Agátou jsme měly vždy hezký vztah, hlavně i kvůli Kryšpínovi. Co se týče možného vztahu Agáty s Mirkem, na to vám nedokážu odpovědět. Netuším, zda spolu něco mají nebo zda se k sobě chtějí vrátit. Vím jen, že mají dobré vztahy kvůli synovi,“ pokračovala diplomaticky Tereza, avšak nakonec jí to nedalo a dodala: „Ale každý potřebuje převozníka… Přála bych Mirkovi chytrou a milující ženu, tak snad ji najde.“ Bude jí nakonec přece jen opět Agáta? To asi ukáže čas.

Ještě před rokem pohádkový vztah Agáty s Jaromírem Soukupem je už přes dva týdny oficiálně minulostí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.