Celebrity

3. října 2023 18:35

Tomáš Durčák

Agáta Hanychová potvrdila návrat k Dopitovi. Věříme, že to vydrží navěky, vzkázali

Agáta Hanychová potřebovala pouhý měsíc od rozchodu s Jaromírem Soukupem k tomu, aby se z krachu jejich velké lásky nejen otřepala, ale našla rovnou novou. Dnes totiž na Instagramu živě vysílala už i se svým staronovým partnerem Miroslavem Dopitou, s nímž má syna Kryšpína. Pár zároveň vysvětlil, proč jejich původní vztah před 12 lety nedopadl.

Nejen Agátiny fanynky, ale pravděpodobně i ty Jaromíra Soukupa dnes v živém vysílání Agáty Hanychové čekal drobný šok. Před kamerou se totiž objevila po boku Miroslava Dopity. Na tom by ještě nebylo nic zvláštního. Je to otec jejího syna Kryšpína a navíc již dříve vyšlo najevo, že v době právě probíhajícího rozvodu s manželkou Terezou u Agáty tu a tam přespává. Influencerka však v živém přenosu na Instagramu oznámila velkou novinu – s Miroslavem opět po více než dekádě tvoří pár.

„Vždy mezi námi byl respekt, pořád mezi námi byla nějaká kamarádská láska. Museli jsme spolu řešit spoustu věcí ohledně Kryšpína a vždy jsme se to snažili řešit s vzájemným respektem,“ řekla opět šťastně vypadající Agáta. Na dotaz, co se mezi nimi vlastně před 12 lety stalo a proč se tehdy rozešli, s úsměvem oba sdělili, že nic, že prostě jen byli mladí.

Realita ale tenkrát podle Blesku byla trochu jiná. Dopita si totiž měl v den oslavy Agátiných 27. narozenin přes seznamku domluvit nezávazný sex. Jeho dáma však poznala, s kým má tu čest a kontaktovala novináře, kteří si na něj na místě smluvené schůzky počkali i s kamerou. Poté, co před nimi téměř nevěrník prchnul, se objevil na oslavě Agáty a snažil se tvářit, že se nic nestalo.

Ta se ještě nějakou dobu pokoušela nevěru překousnout, což jen naznačuje, že s ním opravdu plánovala společnou budoucnost. Nakonec však musela zvolit rozchod. „Neklapalo to od té doby, co se provalila Mirkova nevěra. Agáta se snažila, ale vymazat to z hlavy nemohla. Navíc ona dobře ví, že se o syna s přehledem finančně zvládne postarat sama a chlapa k tomu nepotřebuje. V poslední době jim to zkrátka vůbec neklapalo,“ citoval tehdy Super.cz Agátinu kamarádku.

Nyní ale věří, že jsou díky svým pozdějším vztahům zkušenější. Fanouškům zároveň vzkázali, že pevně doufají, že jim vztah tentokrát už vydrží navěky. Uvědomují si však obrovskou zodpovědnost, hlavně vůči Kryšpínovi. „Je to fakt zodpovědnost, bylo by špatné, kdyby byl Kryšpín zase bez táty,“ dodala Agáta, která měla doposud na muže spíš smůlu a tak trochu ze zásady zpravidla žádné druhé šance expartnerům po rozchodech nedávala. Je tedy možné, že tentokrát už to opravdu bude napořád.

Jsou ve vztazích více nevěrní muži, nebo spíš ženy? Odpovídá sexuoložka Laura Janáčková:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.