Manželka tenisty Lukáše Rosola porodila. Šťastná maminka se pochlubila dojemnou fotkou

Teprve v březnu oznámili manželé Lukáš a Petra Rosolovi, že čekají prvního společného potomka, a nyní se už radují z jeho příchodu na svět. Šťastná maminka se životní událostí pochlubila na Instagramu a mimo jiné prozradila, jaké svému novorozenému miminku dali jméno.

Zatímco těhotenství se novopečení rodiče snažili tajit do poslední chvíle, narození syna si už nechtěli nechávat pro sebe. Fanoušci Petry Rosolové se tak o radostné novině dozvěděli přímo na jejím instagramovém profilu. Společně s fotografií celé rodinky hned na úvod prozradila i jméno miminka – Luka Rosol.

Čtěte také: Manželka hokejisty Saláka čeká šesté dítě. Prozradila zajímavosti o početí a porodu

⁣„Náš milovaný Luku, neseš jméno po svém tatínkovi. Po muži, který má srdce na pravém místě, je pracovitý, laskavý a dobrý člověk,“ ocenila svého muže a přidala také dojemný vzkaz jejich chlapečkovi. ⁣„Budeme se snažit, abychom ti byli těmi nejlepšími rodiči a inspirací, že poctivost, pracovitost, ohleduplnost, štědrost a umírněnost jsou něčím, co bude mít ve tvém životě místo. Děkujeme ti, že sis vybral zrovna nás za své rodiče,“ napsala.

Lukáši Rosolovi Petra věnovala ještě další láskyplná slova díků za to, že jí byl nejen u porodu oporou. ⁣„Děkuji taky tobě, lásko, za to, že jsi noc a den stál po mém boku, že sis málem nechal rozmačkat ruku a že jsme spolu přihlíželi celému tomu zázraku. Bez tebe by nebylo nic z toho, co teď je. Dívat se na to, jak nejmilovanější manžel drží v náručí našeho syna je ten největší dar a požehnání, které jsem kdy mohla dostat,“ napsala na adresu tenisty, který již má syna Andrého z předchozího manželství s moderátorkou Michaelou Ochotskou.

Mohlo by vás zajímat: Orgasmický porod opravdu existuje. Místo epiduralu při něm působí hormon lásky

Že je v jiném stavu, Petra Rosolová oznámila netradičně na veřejné akci, a to při křtu knihy Ženy za zády, jejíž autorkou je Kateřina Kristelová. Před fotografy i novináři se chlubila těhotenským bříškem a bylo na ní vidět, že prožívá skvělé životní období. Zároveň tehdy odhalila, že už s Lukášem znají pohlaví miminka. Manželé, kteří jsou svoji od roku 2018, se však rozhodli nechat si jej pro sebe. Všem zvědavcům tak bylo tajemství odhaleno až s příchodem Luky na svět.

Tenista Lukáš Rosol se v roce 2018 oženil už potřetí:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.