Manželka hokejisty Saláka čeká šesté dítě. Prozradila zajímavosti o početí a porodu

Rodina Salákových se už brzy rozroste o dalšího člena. Hokejista Alexander Salák (36) s manželkou Michaelou (36) čekají šesté dítě. O radostnou novinu se maminka podělila na sociálních sítích.

Manželé spolu vychovávají pět dětí a brzy jim přibude další uzlíček štěstí. Hokejový brankář Alexander Salák brzy oslaví s manželkou Michaelou již 13. výročí svatby. A jak je vidět, dvojice je stále zamilovaná jako na začátku. Nastávající maminka oznámila příchod potomka na sociálních sítích.

Čtěte také: Dostalo Petra Kolečka k oltáři miminko? Množí se hlasy o těhotenství krásné modelky

„Rádi bychom vám prozradili naše jedno velké malé tajemství... Není na světě nic víc než láska, bez ní není život a bez ní by se taky už za pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče. Miláčku, moc se na tebe těšíme,“ napsala k láskyplné černobílé fotce, na které ji manžel zamilovaně líbá do vlasů.

Mohlo by vás zajímat: Tvrdík se těší na roli dědečka. Jeho dcera čeká miminko se slavným fotbalistou

Detaily o početí a porodu

Pětinásobná maminka se dokonce pochlubila i zajímavými detaily. „Naše malé překvapení vzniklo na Sašovy narozeniny a termín porodu má na moje narozeniny! Tohle není náhoda. Ta naše láska musí být něco mezi nebem a zemí. Ne, že bych to nevěděla,“ vyznala se ze svých citů Saláková.

Dvojice dokonce už zná i pohlaví miminka, které by se mělo narodit na konci září. „Děti měly ohromnou radost a už vědí, jestli to bude brácha, nebo ségra. Momentálně vymýšlejí jméno,“ sdělila Michaela webu Expres.cz s tím, že veřejnosti ho zatím prozradit nechtějí.

A šlo o předem naplánovanou věc? „Miminko bylo plánované, ale ne tak rychle. Opět jsme zapomněli a nevěřili tomu, že naše děti vznikají na jeden jediný pokus,“ dodala s humorem Michaela. Doma bude na bratříčka nebo sestřičku už netrpělivě čekat pět dalších sourozenců. Manželé mají Fredericka (11), Sebastiana (9), Beatrice Annu (6), Charlotte Miu (7) a nejmladšího Huga (1,5).

Bronzoví hokejisté v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina těhotenství celebrita Alexander Salák Michaela Saláková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.