Manželka hokejisty Saláka čeká šesté dítě. Prozradila zajímavosti o početí a porodu

Rodina Salákových se už brzy rozroste o dalšího člena. Hokejista Alexander Salák (36) s manželkou Michaelou (36) čekají šesté dítě. O radostnou novinu se maminka podělila na sociálních sítích.

Manželé spolu vychovávají pět dětí a brzy jim přibude další uzlíček štěstí. Hokejový brankář Alexander Salák brzy oslaví s manželkou Michaelou již 13. výročí svatby. A jak je vidět, dvojice je stále zamilovaná jako na začátku. Nastávající maminka oznámila příchod potomka na sociálních sítích.

Čtěte také: Dostalo Petra Kolečka k oltáři miminko? Množí se hlasy o těhotenství krásné modelky

„Rádi bychom vám prozradili naše jedno velké malé tajemství... Není na světě nic víc než láska, bez ní není život a bez ní by se taky už za pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče. Miláčku, moc se na tebe těšíme,“ napsala k láskyplné černobílé fotce, na které ji manžel zamilovaně líbá do vlasů.

Mohlo by vás zajímat: Tvrdík se těší na roli dědečka. Jeho dcera čeká miminko se slavným fotbalistou

Detaily o početí a porodu

Pětinásobná maminka se dokonce pochlubila i zajímavými detaily. „Naše malé překvapení vzniklo na Sašovy narozeniny a termín porodu má na moje narozeniny! Tohle není náhoda. Ta naše láska musí být něco mezi nebem a zemí. Ne, že bych to nevěděla,“ vyznala se ze svých citů Saláková.

Dvojice dokonce už zná i pohlaví miminka, které by se mělo narodit na konci září. „Děti měly ohromnou radost a už vědí, jestli to bude brácha, nebo ségra. Momentálně vymýšlejí jméno,“ sdělila Michaela webu Expres.cz s tím, že veřejnosti ho zatím prozradit nechtějí.

A šlo o předem naplánovanou věc? „Miminko bylo plánované, ale ne tak rychle. Opět jsme zapomněli a nevěřili tomu, že naše děti vznikají na jeden jediný pokus,“ dodala s humorem Michaela. Doma bude na bratříčka nebo sestřičku už netrpělivě čekat pět dalších sourozenců. Manželé mají Fredericka (11), Sebastiana (9), Beatrice Annu (6), Charlotte Miu (7) a nejmladšího Huga (1,5).

Bronzoví hokejisté v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina těhotenství celebrita Alexander Salák Michaela Saláková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.