Dostalo Petra Kolečka k oltáři miminko? Množí se hlasy o těhotenství krásné modelky

Od svatby Petra Kolečka (39) a Anety Vignerové (35) se živě spekuluje nad tím, jaký byl skutečný důvod nečekané a přísně utajené veselky. Stále více se šušká o tom, že Aneta Vignerová čeká druhé dítě. Mají spekulace o těhotenství reálný základ?

Aneta už je dnes Kolečková

Zatímco ještě před pár týdny Petr Kolečko spokojeně randil se svou milenkou Denisou Nesvačilovou (31), nyní je rázem ženatý a vše nasvědčuje tomu, že se pro Anetu Vignerovou definitivně rozhodl. Jeho nevěsta si dokonce měla při svatbě změnit příjmení na „Kolečková“, což jasně naznačuje její chuť být s Petrem už navždy.

„Aneta přijala Petrovo příjmení a nebylo to jen kvůli synovi, aby měli společné příjmení. Hlavním důvodem bylo, že se toto jméno Anetě zalíbilo. Zároveň tím odkazuje na plánování společné budoucnosti,“ řekl pro deník Blesk anonymní zdroj z okolí modelky. Dokonce přibývají indicie, proč dvojice na veselku tak chvátala.

Žádný alkohol a svatební šaty zakrývající bříško

Fanoušci si například všimli, že Aneta se od svatby podezřele vyhýbá alkoholu. Když ji fotografové po svatbě vyfotili v podniku, kde příbuzným ukazovali svatební fotky, tak bylo vidět, že Aneta má před sebou na stole jen vodu místo oblíbeného vína. Další spekulace rozvířila rovněž volba svatebních šatů, které si modelka pro svůj velký den zvolila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo uteče, vyhraje. Denisa Nesvačilová vtipně reagovala na řeči o pátém kolečku u vozu

Nešlo totiž o žádné tradiční šaty. Jak ukazují první fotky, Aneta se vdávala v krémovém kostýmku. Místo sukně a vlečky tak měla světlé kalhoty. Tím na sebe sice na jednu stranu upoutala pozornost, ale zároveň zvolila velmi chytrý model, který by mohl zakrýt, že se opravdu zakulacuje.

Manželé Kolečkovi už spolu mají syna Jiříčka. Ze svého prvního sňatku s Gabrielou Kolečkovou má Petr další dva syny. Redakce Prima Ženy chtěla Kolečka i jeho krásnou manželku oslovit s dotazy, oba ale na telefonát nereagovali.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.