Celebrity

29. března 2023 21:06

redakce Prima Ženy

Aneta Vignerová oficiálně o svatbě s Kolečkem: Snažíme se najít toleranci, vzkázala

Před několika hodinami obletěla žhavá zpráva celé Česko a nyní svatbu s Petrem Kolečkem (38) stvrdila sama nevěsta Aneta Vignerová (35). Scenárista ještě nedávno randil s herečkou Denisou Nesvačilovou (31), nakonec ale, zdá se, zvolil rodinu a řekl posvátné ano mamince svého syna.

Jedinou dojemnou fotkou na Instagramu Aneta Vignerová rozsekla veškeré dohady. Na snímku jsou ruce novomanželů s prstýnky, ruka scenáristy ještě nese známky zranění z románku s herečkou Denisou Nesvačilovou.

„Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ vysvětlila situaci Aneta Vignerová v příspěvku na svém instagramovém profilu. Pod ním se okamžitě začaly střídat pozitivní komentáře s negativními, pár tak bude mít další zkoušku vytrvalosti svého čerstvě obnoveného vztahu.

Česká modelka a vítězka soutěže Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová původně nad svým partnerem po jeho opakovaných záletech zlomila hůl. Nyní se ale rozhodla ji nejspíš velmi pevně slepit a dát signál všem ostatním, že tolerance a láska existuje.

Přestože byl vývoj milostného trojúhelníku hodně divoký, objevovaly se určité náznaky, že Petr Kolečko své vazby na bývalou partnerku nikdy úplně nezpřetrhal. Už jen kvůli synovi, kterého oba milují. „Vážím si toho, že k sobě s Anetou po tom všem nacházíme opět cestu a dokážeme se mít rádi. Vážím si i její statečnosti v poslední době. Uvědomil jsem si, že rodina je nejcennější, a věřím, že zas rodina budeme,“ uvedl scenárista pro magazín Showtime v době, kdy chodil s herečkou Nesvačilovou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.