Celebrity

30. března 2023 15:25

Eliška Reiglová

Velká zrada Petra Kolečka. Nesvačilová mu chystala oslavu, ženáč se nedostavil

Modelka Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (39) se vzali, a to i přesto, že scenárista oficiálně platil za přítele Denisy Nesvačilové (31). Ta mu dokonce plánovala oslavu nedávných narozenin. Ještě než se ale dozvěděla, že z jejího přítele je najednou ženatý muž, on svou účast odvolal a žádná akce se nekonala. V den jeho svatby nic netušící zveřejnila i společné video.

To, co nikdo nečekal, se stalo skutečností. Scenárista Petr Kolečko si před čtrnácti dny vzal za manželku matku svého syna Anetu Vignerovou. Tou dobou přitom měla veřejnost za to, že je mezi nimi definitivní konec a že srdce Kolečka patří jeho oficiální přítelkyni Denise Nesvačilové.

„Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ vysvětlila situaci Aneta Vignerová v příspěvku na svém instagramovém profilu a učinila tak přítrž spekulacím o tom, že mezi ní a otcem jejího syna Jiříka panuje chladná atmosféra.

Velká zrada

Denisa Nesvačilová se měla o svatbě svého přítele stejně jako široká veřejnost dozvědět až z médií. „Tohle jen tak nedá. To je zrada na desátou. Sice mu to zase odpustí, protože Petr si opět vymyslí nějaký nesmysl, jako že je to hra na Anetu, ale je to jedno z největších ponížení, která v tomhle vztahu zažila,“ řekl přítel herečky portálu eXtra.cz.

K 39. narozeninám plánovala Denisa Nesvačilová podle informací webu Blesk.cz pro Petra Kolečka navíc velkolepou oslavu v zamluvené restauraci a měla pro něj i dárky. Na poslední chvíli měl ale scenárista svou účast zrušit a svůj velký den strávil s nyní již manželkou Vignerovou a synem. Tato informace herečce měla přitížit.

Petr Kolečko se oženil s Anetou Vignerovou:

Společné video v den svatby

Ačkoliv to v tuto chvíli vypadá, že Denisa Nesvačilová a Petr Kolečko spolu definitivně skončili, ještě před pár dny vše nasvědčovalo opaku. Že vztah minimálně z jedné strany vzkvétal potvrdila herečka zveřejněním videa ve stories na Instagramu, kde se scenárista tulí k jejímu psovi. Nevěděla ale, že ho zveřejňuje v den, kdy se její druhá polovička žení.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.