Celebrity

30. března 2023 09:59

Eliška Reiglová

Končí boj o jeho srdce? Den po svatbě s Vignerovou měl Kolečko prožít s Nesvačilovou

Petr Kolečko se oženil s Anetou Vignerovou

To, co nikdo nečekal, se stalo skutečností. Modelka Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (38) se vzali, a to i přesto, že scenárista oficiálně platil za přítele Denisy Nesvačilové (31). Tento trojúhelník ale zřejmě ještě není definitivně u konce. Zdroj z okolí herečky totiž tvrdí, že den po svatbě Kolečko zase prožil s Denisou.

O pořádný šok se postaral scenárista Petr Kolečko. Před čtrnácti dny si vzal za manželku matku svého syna Anetu Vignerovou. Tou dobou přitom všichni věřili, že je přítelem Denisy Nesvačilové, kvůli které dokonce odešel od rodiny. Čerstvě vdaná modelka ale potvrdila, že ke svatbě skutečně došlo.

„Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ vysvětlila situaci Aneta Vignerová v příspěvku na svém instagramovém profilu.

Mohlo by se zdát, že milostný trojúhelník se tak zásadním krokem definitivně rozpadá, vypadá to ale, že tak jednoduché to nebude. Podle zdroje portálu eXtra.cz to totiž nebyla vdaná paní, s kým Petr Kolečko trávil den po svatbě.

Největší ponížení

Denisa Nesvačilová se měla o svatbě svého přítele stejně jako široká veřejnost dozvědět až z médií. Je otázkou, zda jí o veselce Petr Kolečko říct vůbec nechtěl nebo třeba jen nenašel příležitost. Podle jejího kamaráda totiž den po svatbě trávili společně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Jaromír Hanzlík

„Bezpečně vím, že nám vyprávěla, že až do pondělí byl Petr s ní. A podle toho, co nám říkala a co vím dnes, tak už asi den od té svatby. Skoro se od ní nehnul. Taky dávali pro nejbližší přátele jednu společnou fotku za druhou,“ řekl přítel herečky pro eXtra.cz. Myslí si ale, že zrzavá kráska novinku bude rozdýchávat jen těžko.

„Tohle jen tak nedá. To je zrada na desátou. Sice mu to zase odpustí, protože Petr si opět vymyslí nějaký nesmysl, jako že je to hra na Anetu, ale je to jedno z největších ponížení, která v tomhle vztahu zažila,“ doplnil kamarád Nesvačilové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.