Celebrity

20. února 2023 13:58

David Laštovka

Jaromír Hanzlík vlastní drahé byty na dobrých adresách. Kolik do bydlení investoval?

Herec Jaromír Hanzlík, který oslavil 75. narozeniny, by se uplatnil i jako dobrý byznysmen. Vydělané peníze totiž před lety uložil tím nejlepším možným způsobem. Do nemovitostí. Jen v Praze může složit hlavu na několika zajímavých adresách.

Vynikající herec a také muž, který ví, jak a kam investovat. Tak lze charakterizovat žijící legendu českého filmu Jaromíra Hanzlíka.

Deník Blesk se rozhodl zmapovat, co všechno Hanzlík vlastní. Podle katastru nemovitostí má herec tři byty v centru Prahy. Podle Blesku každý z bytů má hodnotu okolo 10 milionů korun. Investovat do nich začal před dvaadvaceti lety, když si zakoupil byt na lukrativní adrese v Opatovické ulici. O rok později si pořídil další byt na pražském Masarykově nábřeží poblíž Národního divadla. K tomu si pak přikoupil ještě kvartýr v Řeznické ulici. Ten jediný využívá k přespání, když ho pracovní povinnosti přivedou do Prahy.

Žije v rodinném domě

Natrvalo herec žije v menším, za to ale útulném, nedávno zrekonstruovaném rodinném domě v Nespekách na Benešovsku. Kdo využívá nemovitosti v Praze, není jasné. Podle Blesku žijící herecká legenda vlastní také pozemek v Choceradech na Benešovsku a také v Jinolicích na Jičínsku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí nový prezident Petr Pavel

Hanzlík je jedním z nejlepších herců, jaké kdy Česká republika měla. Tomu také odpovídají honoráře. Dlouhodobě patří k nejlépe placeným českým umělcům. V osmdesátých letech šel z role do role a to nejen před kamerou, ale také v divadle. Před třemi lety si splnil svůj sen a natočil film, podle vlastního scénáře. Romantická komedie se jmenovala Léto s gentlemanem a sám si svěřil hlavní roli.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.