Celebrity

8. března 2023 10:25

Josef Šťastna

Kolečko dostal žhavou fotku od Vignerové. Pak ho Denisa Nesvačilová omylem pořezala

Vztah Nesvačilové a Kolečka

Milostný trojúhelník může mít ostré hroty. Redakce deníku Blesk zjistila, co se dělo mezi Petrem Kolečkem (38) a Denisou Nesvačilovou (31), než došlo ke krvavému zranění. Petr Kolečko dostal žhavou fotku od modelky Anety Vignerové (35), se kterou má syna Jiřího.

Scenárista Petr Kolečko se na vyhlašování filmových cen Český lev objevil se zavázanou rukou a novináři se začali zajímat, co se mu stalo. Kolečko vysvětlil, že ho omylem pořezala jeho partnerka Denisa Nesvačilová, která se proslavila v seriálech Pálava či Dobré zprávy.

„Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndavala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ snažil se vysvětlit Kolečko, jak ke zranění přišel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Petr Kolečko řekl, co se dělo při natáčení Pálavy

Sousedi ale pro Blesk uvedli, že měli strach, jak se vyhrocená situace bude dále dramatizovat, protože Nesvačilová hádku přenesla i na balkón. V tu chvíli raději nechali přivolat policejní hlídku.

Petr Kolečko dostal žhavé foto od Vignerové

Deník Blesk také zjistil, co nešťastnému incidentu předcházelo. V době, kdy Nesvačilová a Kolečko řešili, zda spolu vyrazí na udělování filmových cen, tak scenáristovi přišla zpráva na mobilní telefon. Aneta Vignerová mu poslala žhavou fotku a pár hezkých SMS. Toho si měla Nesvačilová všimnout a mělo ji rozrušit, že její partner se dál baví s matkou svého syna. U myčky pak mělo dojít k pořezání ruky.

„S Petrem se vídáme v rámci možností kvůli synovi a myslela jsem si, že je to na jiné úrovni. Ale v posledních dnech, co čtu nebo mi přátelé posílají, o tom začínám pochybovat. Není mi to příjemné,“ sdělila Vignerová Blesku. Nesvačilová se zatím veřejně ke zranění svého partnera nevyjádřila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.