Aneta Vignerová se pomalu zvedá ze dna. Promluvila o své sokyni Denise Nesvačilové

Modelka Aneta Vignerová si prožila několik těžkých měsíců. Na jejího partnera Petra Kolečka se provalil paralelní vztah s Denisou Nesvačilovou. Teď se ale zdá, že je vše na dobré cestě a oba partneři se svůj vztah rozhodli slepit.

Krásná Aneta Vignerová (35) má za sebou složité období. Nějaký čas byla bez partnera, který odešel za jinou ženou. Režisér Petr Kolečko (38) ji a jejího syna opustil a rozhodl se pro nový vztah s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Po nějaké době však zatoužil po návratu a zřejmě si mnoho věcí uvědomil a k matce malého Jiříčka se rozhodl vrátit.

Pro oba partnery byl mediální tlak náročný, celou situaci však přečkali a rozhodli se, že to spolu ještě zkusí. Vignerová dala Kolečkovi druhou šanci a zdá se, že se teď začíná pomalu ale jistě zvedat ze dna. „Mám teď v sobě horský adrenalin. Je mi hrozně dobře. Myslím, že spousta žen a lidí prochází různými krizemi. A nejsem jediná,“ upřesnila sympatická brunetka pro pořad Showtime. Ačkoliv navenek působí jako velice silná žena, přiznává, že uvnitř sebe ještě stále cítí bolest a není se čemu divit. „Ty věci, co se děly, mi určitě nebyly příjemné. Lidi dělají v životě chyby a chce to asi čas. Taky nejsem úplně z kamene. Věci bolí, ale doufám, že to zvládneme,“ řekla Vignerová.

Hnací motor je pro ni její syn

Rodačka z Havířova přiznala, že sama sebe překvapila, jak celou situaci zvládla. „Člověk zjistí, jak dokáže posunout své mantinely. Myslím si, že ta síla, co je v lidech, je neuvěřitelná,“ dodala. Velkou oporou a hnacím motorem pro ni byl její prvorozený syn Jiří. „Jiříček je boží dítě, asi to říkají všichni rodiče, ale on je hodně veselý a vtipný. Umí být i pořádný čert. Ale je to správňácký kluk a parťák. Ať jsem smutná, nebo veselá, všechno se mnou prožívá, je citlivý. A je to hrozně fajn,“ popsala svého syna pyšně maminka.

Svou bývalou sokyni v lásce, herečku Denisu Nesvačilovou, příliš komentovat nechce. Jako inteligentní dáma si nepouští pusu na špacír a své vnitřní pocity raději nechává v sobě. „Já toho člověka neřeším. Já si myslím, že ona neřeší mě a já nemám potřebu řešit ji. To, jak to tam bylo, nebo nebylo, ví jenom oni dva. Já se v tom už dál pitvat nechci. Ona není nic, co bych měla potřebu řešit,“ prohlásila Aneta s tím, že je to pro ni uzavřená kapitola. Modelka ještě stihla nastínit fakt, že ji momentálně trápí zdravotní problémy, a tak si k Vánocům přeje hlavně to zdraví. „A abychom si užili Vánoce v poklidu a společně,“ dodala na závěr Vignerová.

Sdílejte článek
Štítky nevěra vztah celebrity Denisa Nesvačilová Petr Kolečko láska Aneta Vignerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.