Detaily z utajené veselky jsou venku. Aneta Vignerová tradiční svatební šaty odmítla

Vignerová a Kolečko na Fashion Weeku

Scenárista Petr Kolečko (39) milostný trojúhelník vyřešil rázným způsobem. Herečka Denisa Nesvačilová (31) musí na svatební zvony zapomenout, veselku si naopak mohla naplno vychutnat modelka Aneta Vignerová (35). Jenže ta velký den pojala hodně netradičně a skromně.

Na Silvestra čeští bookmakeři začali cítit, že Petr Kolečko se brzy stane ženatým mužem. Jenže experti ze sázkových kanceláři byli přesvědčení, že k oltáři ho doprovodí herečka Denisa Nesvačilová. Na tu byl kurz 12 : 1. Kurz na to, že do chomoutu scenáristu dostane Vignerová, byl úctyhodných 77 : 1. Přesto modelka všem vypálila rybník a snubní prstýnek si nasadila právě ona.

„Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc, uvedla k veselce modelka na svém Instagramu s tím, že někdy život píše opravdu bizarní kapitoly. Kdo by ale čekal, že si velký den užila se zástupem družiček a dlouho vlečkou, ten by se mýlil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Končí boj o jeho srdce? Den po svatbě s Vignerovou měl Kolečko prožít s Nesvačilovou

Podle informací Blesku Vignerová na tradiční svatební šaty zcela rezignovala. Podle kostýmku to spíše vypadalo, jako by šla uzavřít nějakou smlouvu s pojišťovacím agentem.

Novomanželé se navzájem krmili

„Aneta měla na sobě elegantní krémový kostým a k tomu černou kabelku a boty, popsal zdroj tuzemského bulvárního deníku. Manželskému slibu přihlíželi pouze dva svědkové. Po obřadu, který se uskutečnil na Karlově náměstí v prostorách Novoměstské radnice, následovala hostina v restauraci Terasa U Zlaté studně v centru metropole.

Pří jídle si novomanželé podle Blesku kolem krku omotali ubrus a navzájem se krmili, jak to při tradičních svatbách bývá. Není ale přece důležité, jak váš svatební den vypadá, ale jaká cesta životem vás čeká. A kdo kráčí vedle vás. Aneta je přesvědčená, že Denisa Nesvačilová definitivně opustila vztahové kolečko a to je pro ni v tuto chvíli to nejzásadnější.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.