Celebrity

3. dubna 2023 10:42

Marie Makovská

Kdo uteče, vyhraje. Denisa Nesvačilová vtipně reagovala na řeči o pátém kolečku u vozu

Denisa Nesvačilová - Biograf Láska

Denisa Nesvačilová exceluje v českém muzikálu Biograf láska, ve kterém tři hlavní ženské postavy přijímají s humorem a nadhledem různé situace. Při té příležitosti vtipně reagovala na to, že by mohla být pátým kolečkem u vozu v tolik omílaném trojúhelníku s Petrem Kolečkem a Anetou Vignerovou.

Vztahové turbulence scenáristy Petra Kolečka (38) už poněkolikáté plní titulní strany bulvárních plátků. Ve chvíli, kdy se zdálo, že se jeho vztah s herečkou Denisou Nesvačilovou (31) ustálil a s expartnerkou Anetou Vignerovou (35), se kterou má malého syna, už se dohromady nedají, přišel další šok. Petr Kolečko a Aneta Vignerová se v polovině března vzali a nyní tvoří manželský pár.

Páté kolečko u vozu

To otočilo celou situaci o 180 stupňů a nad definitivním koncem s Kolečkem začala místo Vignerové uvažovat Nesvačilová. Na dotaz, jak je se situací psychicky vyrovnává, odpověděla pro Super.cz: „Dá se to, cítím se fajn. Teď jsem v divadle a tady se cítím vždycky dobře.“ Vzápětí však dodala, že svůj aktuální soukromý život rozhodně řešit nemíní.

Přečtěte si také: Rozchody roku 2022: Decastelo, Žilková i Kuchařová prožívaly tvrdé rány a zrady

V muzikálu Biograf láska jako Alena však vtipně propojila dějovou linku své role se soukromým životem. Na poznámku o pátém kolečku u vozu pohotově reagovala. „No tak jako moment! Moje máma vždycky říkala, že páté kolečko je strašně důležité. Je to rezerva pro ta ostatní čtyři kolečka,“ začala s vysvětlením. „Když se někomu z nich něco stane, nastoupí páté kolečko a všechna ostatní zachrání. Takže není ostuda být páté kolečko u vozu, stačí si uvědomit vlastní cenu. A kdo uteče, ten vyhraje,“ zakončila už za velkého potlesku publika a kvitování ostatních kolegů svůj herecký výstup.

Koncentrace na práci

Že všechny bolesti vyléčí jen čas a jiné myšlenky, dokazuje Denisa Nesvačilová svým pracovním nasazením. Její ztvárnění role Aleny v muzikálu navíc diváci hodnotí velmi kladně. „Největší hvězdou je i pro mě Denisa Nesvačilová, která parádně přebíjí i osvědčené stálice Kalichu,“ napsal jeden z nich v recenzi na i-divadlo.cz. „Naprosto fantastická Denisa Nesvačilová si svým příjemně civilním herectvím a velice slušným zpěvem a tancem zadělala na muzikálový debut jak má být!“ pochválil další.

„Myslím, že jsem docela často obsazovaná nejen v Divadle Radka Brzobohatého, ale i jinde, protože se o mně celkově ví, že jsem profesionálka a svoje soukromí si netahám do práce,“ pochlubila se před pár dny pro Super.cz Denisa Nesvačilová ohledně své aktuální pracovní vytíženosti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.