Celebrity

28. ledna 2024 10:32

Marie Makovská

Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Každoročně očekávaná akce, kterou si celebrity nenechají ujít a dlouho se na ni chystají – to je Ples jako Brno. Kdo letos dorazil do brněnské galerie Fajt a jak to hostům slušelo?

Na letošním brněnském plese se to opět třpytilo a především korzetových šatů, které vyzdvihnou dekolt a zvýrazní štíhlý pas, se tu sešlo hned několik. Herečka Sara Sandeva (26), kterou můžete vídat například v seriálech Dvojka na zabití nebo Na vlnách Jadranu, vynesla šaty s černým korzetem a tmavou lesklou sukní, výborně vše sladila se šperky i kabelkou. Rozpuštěné vlasy měla upravené do velkých vln a sčísnuté více na jednu stranu, spolu s přirozeným líčením se celkový look opravdu velmi povedl.

Korzet zvolila také modelka Kristýna Schicková (29), která je už dvojnásobnou maminkou. Po obou porodech měla ovšem okamžitě zpátky svou štíhlou a vypracovanou postavu. Na ples oblékla třpytivé šaty se vzorem, který z dálky trochu připomínal jinovatku a působil velmi efektně. Také výborně sladila boty, kabelku i šperky. Dlouhé tmavé vlasy nechala sčesané dozadu, a tak ještě více odhalila dekolt a krk, díky čemuž si mohla dovolit náhrdelník obojkového typu.

I modelka Nikol Švantnerová (31) vsadila na korzet, podle Blesku své šaty však přizpůsobovala luxusním šperkům. Splývavou sukni zdobil lem s efektem peří, který dodal celému outfitu až andělskou jemnost. Zatímco loni na brněnský ples modelka dorazila s těhotenským bříškem, letos nechala dceru na hotelu s rodiči. Stále totiž kojí, a tak si mohla v případě potřeby za malou odskočit.

Další korzet s bujným dekoltem předvedla třeba zpěvačka Tereza Mátlová (48), která navíc luxusní lesklou látku sladila s dobře zvoleným odstínem červené rtěnky a laku na nehty. Aplikaci na rameni dala prostor vyčesaným účesem a celkově se jí tento look velmi povedl. A jak to slušelo jí i dalším hostům, můžete sami zhodnotit v galerii v úvodu článku.

Nečekaný doprovod

Mezi prvními na ples jako Brno dorazil odborník na etiketu Ladislav Špaček (74) s manželkou. Poté přicházely další páry, ovšem některé byly trochu nečekané. Například bojovník Jiří Procházka (31) měl za doprovod svou sestru Veroniku a vtipkoval, že dnes je jeho partnerkou. Modelka Taťána Kuchařová (36) s sebou vzala svého učitele tance a prý málem nedojeli, protože cestou museli nabíjet auto.

Operní diva Andrea Kalivodová (46) dorazila bez manžela, zato po boku hned dvou žen, Terezy Mátlové (48) a Pavlíny Senić (48), se kterými na plese i vystoupila. Šaty měla Andrea Kalivodová zelené, protože je to oblíbená barva jejích synů, jak prozradila Blesku.

Podívejte se také na rozhovor s modelkou Kristýnou Schickovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.