Celebrity

4. července 2023 05:55

Marie Makovská

Modelka Kristýna Schicková nespoléhá na věčnou krásu. Mám zadní vrátka, říká

KVIFF rozhovor Kristýna Schicková

Když jsem se poprvé setkala s modelkou Kristýnou Schickovou (28), byla v jednom kole. Maminka malého syna Eliota si vybudovala kariéru v Americe, stihla vystudovat vysokou školu a zakázky se jí jen hrnuly. Nyní jsme ji potkali v Karlových Varech, a ač se v jejím životě mnohé změnilo, včetně toho, že v říjnu porodila druhého syna Liama, stále má spoustu práce a stále vypadá skvěle. Na svou krásu, která ji do velké míry živí, však spoléhat nechce a hledá si „zadní vrátka“.

Součástí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech jsou tradičně i módní přehlídky předních návrhářů a nechybějí slavné modelky, které vynášejí skvostné kousky. Na přehlídce Beaty Rajské zazářila také Kristýna Schicková a nám se ji podařilo vyzpovídat ještě před samotnou akcí. Úspěšná modelka a sestra fotbalisty Patrika Schicka nám v rozhovoru řekla, kolik má s sebou na celý festival šatů a jak je vybírala.

„Kolik šatů s sebou mám? Je jich asi patnáct. Ale jelikož je tady takový chaos, tak se člověk ani nestíhá převlékat a nestačím je všechny vynést. Ale myslím si, že takových šest jich tady určitě ukážu,“ prozradila modelka.

Mohlo by vás zajímat: Minulý rok Kristýna Schicková ve Varech odhalila těhotenské bříško. Podívejte se, jak jí to slušelo

I na samotný rozhovor se šla nejprve převléct, protože by byla škoda nevynést všechny připravené kousky a v současných šatech se prý objevila už v několika rozhovorech. Měli jsme tak možnost ji jako první spatřit ve třpytivých minišatech s péřovým lemem a vysokých nude lodičkách. Ve videu se můžete podívat na to, jak jí outfit sluší, a uvidíte, že ve své branži opravdu umí chodit. Po druhém porodu ostatně naskočila do pracovního procesu prakticky ihned.

Na krásu nespoléhám

Přestože nyní o práci Kristýna Schicková nemá nouzi, počítá s tím, že je krása pomíjivá. Poprvé tak promluvila o novém projektu, který s manželem Lukášem Třešňákem plánují. „Vím, že krása netrvá věčně a ani Instagram podle mě nebude vydělávat věčně, proto myslím na zadní vrátka. Máme několik zajímavých projektů, které chceme rozjet,“ sdělila nám modelka.

Poděkování manželovi

Před dvěma lety v našem rozhovoru Kristýna Schicková zavzpomínala na to, jak se s partnerem seznámili: „Slovo dalo slovo, pohled dal pohled. První den jsme spolu strávili dvacet hodin. O víkendu mi nabídl, jestli u něj nepřespím. Po víkendu jsem si posouvala letenku o čtrnáct dní. Za čtrnáct dní letěl do Ameriky se mnou. Po měsíci, kdy jsme společně procestovali pět různých států, jsem byla rozhodnutá, že se vracíme a budeme spolu žít v Česku.“ Dnes jsou šťastní manželé také rodiči dvou synů, Eliota a Liama.

Přečtěte si také: Daniela Peštová oblékla šaty ukrajinského návrháře. Cenu nechci znát, smála se

V době festivalu, kde je Kristýna Schicková v jednom kole, se o kluky stará vzorný tatínek a díky tomu v našem rozhovoru sklidil od své partnerky dojemné poděkování a uznání. Prozradila ale také například, jak přistupuje k sociálním sítím, s jakými peripetiemi se musela potýkat při návratu do práce krátce po porodu, nebo jaké jsou tři kroky z líčení, které nikdy nevynechá. Řeč padla i na supermodelku Pavlínu Pořízkovou a budoucnost celého modelingu, nad kterou Kristýna Schicková vzhledem ke své profesi přemýšlí. Podívejte se na rozhovor v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.