Celebrity

4. července 2023 05:55

Marie Makovská

Modelka Kristýna Schicková nespoléhá na věčnou krásu. Mám zadní vrátka, říká

KVIFF rozhovor Kristýna Schicková

Když jsem se poprvé setkala s modelkou Kristýnou Schickovou (28), byla v jednom kole. Maminka malého syna Eliota si vybudovala kariéru v Americe, stihla vystudovat vysokou školu a zakázky se jí jen hrnuly. Nyní jsme ji potkali v Karlových Varech, a ač se v jejím životě mnohé změnilo, včetně toho, že v říjnu porodila druhého syna Liama, stále má spoustu práce a stále vypadá skvěle. Na svou krásu, která ji do velké míry živí, však spoléhat nechce a hledá si „zadní vrátka“.

Součástí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech jsou tradičně i módní přehlídky předních návrhářů a nechybějí slavné modelky, které vynášejí skvostné kousky. Na přehlídce Beaty Rajské zazářila také Kristýna Schicková a nám se ji podařilo vyzpovídat ještě před samotnou akcí. Úspěšná modelka a sestra fotbalisty Patrika Schicka nám v rozhovoru řekla, kolik má s sebou na celý festival šatů a jak je vybírala.

„Kolik šatů s sebou mám? Je jich asi patnáct. Ale jelikož je tady takový chaos, tak se člověk ani nestíhá převlékat a nestačím je všechny vynést. Ale myslím si, že takových šest jich tady určitě ukážu,“ prozradila modelka.

Mohlo by vás zajímat: Minulý rok Kristýna Schicková ve Varech odhalila těhotenské bříško. Podívejte se, jak jí to slušelo

I na samotný rozhovor se šla nejprve převléct, protože by byla škoda nevynést všechny připravené kousky a v současných šatech se prý objevila už v několika rozhovorech. Měli jsme tak možnost ji jako první spatřit ve třpytivých minišatech s péřovým lemem a vysokých nude lodičkách. Ve videu se můžete podívat na to, jak jí outfit sluší, a uvidíte, že ve své branži opravdu umí chodit. Po druhém porodu ostatně naskočila do pracovního procesu prakticky ihned.

Na krásu nespoléhám

Přestože nyní o práci Kristýna Schicková nemá nouzi, počítá s tím, že je krása pomíjivá. Poprvé tak promluvila o novém projektu, který s manželem Lukášem Třešňákem plánují. „Vím, že krása netrvá věčně a ani Instagram podle mě nebude vydělávat věčně, proto myslím na zadní vrátka. Máme několik zajímavých projektů, které chceme rozjet,“ sdělila nám modelka.

Poděkování manželovi

Před dvěma lety v našem rozhovoru Kristýna Schicková zavzpomínala na to, jak se s partnerem seznámili: „Slovo dalo slovo, pohled dal pohled. První den jsme spolu strávili dvacet hodin. O víkendu mi nabídl, jestli u něj nepřespím. Po víkendu jsem si posouvala letenku o čtrnáct dní. Za čtrnáct dní letěl do Ameriky se mnou. Po měsíci, kdy jsme společně procestovali pět různých států, jsem byla rozhodnutá, že se vracíme a budeme spolu žít v Česku.“ Dnes jsou šťastní manželé také rodiči dvou synů, Eliota a Liama.

Přečtěte si také: Daniela Peštová oblékla šaty ukrajinského návrháře. Cenu nechci znát, smála se

V době festivalu, kde je Kristýna Schicková v jednom kole, se o kluky stará vzorný tatínek a díky tomu v našem rozhovoru sklidil od své partnerky dojemné poděkování a uznání. Prozradila ale také například, jak přistupuje k sociálním sítím, s jakými peripetiemi se musela potýkat při návratu do práce krátce po porodu, nebo jaké jsou tři kroky z líčení, které nikdy nevynechá. Řeč padla i na supermodelku Pavlínu Pořízkovou a budoucnost celého modelingu, nad kterou Kristýna Schicková vzhledem ke své profesi přemýšlí. Podívejte se na rozhovor v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.