Celebrity

23. března 2023 14:20

Eliška Reiglová

Prdíky, zimnice a nevyspání. Nikol Švantnerová bojuje s realitou mateřství

Česká Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (30) se 17. března stala maminkou. S podnikatelem Ondřejem Antošem na svět přivedla holčičku a radostnou novinku oznámila na sociálních sítích o den později. Nyní si zvyká na nový život, který dosud neznala, a ukazuje jeho realitu ze všech stran.

Nikol Švantnerová má za sebou několik úspěšných kariérních let. V roce 2015 získala titul Česká Miss a o práci v modelingu od té doby nouzi neměla. Nyní ji ale čeká pauza, focení a chůze po přehlídkových molech ustoupí do pozadí a prioritou bude péče o novorozenou holčičku.

Čtěte také: Celebrity prozradily, proč nemají děti. Děláme světu laskavost, dodala slavná herečka

Modelka si těhotenství nechávala nějakou dobu pro sebe. Odtajnila ho až v září roku 2022 na Instagramu, kam přidala fotografie s partnerem Ondřejem Antošem a napsala dojemné sdělení. „Už pár měsíců nás děláš šťastnými,“ stálo u snímků tehdy teprve budoucích rodičů. Radostnou zprávu o narození holčičky zveřejnila Nikol Švantnerová na sociálních sítích. Dcerce dali jméno Mia a novopečená maminka nyní ukazuje realitu sžívání prvorodičky s miminkem.

První probdělé noci

Každá novopečená maminka ví, že naučit se zcela novému režimu, který je navíc dost nepravidelný, je náročné. Miminko má své potřeby, maminka taktéž a často je skoro nemožné je sloučit. Především spánek se v počáteční fázi mateřství přemění v luxus a lékaři dobře radí, že matka má spát tehdy, kdy spí její dítě.

„Dnes jsme poprvé zažily prdíky, já měla zimnici, jsem minus dvě košile a Mia vystřídala za noc tři outfity. Každá noc nás učí něco nového, ale o tom to je,“ napsala modelka k fotografii, kde spí vedle své maličké dcery. Ukazuje tak, že mateřství, ač není jednoduché, je krásné. Snímky nové reality Nikol Švantnerové naleznete v galerii.

Sdílejte článek
Štítky fotografie miminko matka Instagram mateřství dcera modelka Česká Miss zimnice Nikol Švantnerová skutečnost

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.