Celebrity

19. března 2023 10:30

Eliška Reiglová

Nikol Švantnerová se stala maminkou. Děkuju za takový zázrak, napsala a ukázala dceru

Česká Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (30) se stala maminkou. S podnikatelem Ondřejem Antošem na svět přivedla holčičku a radostnou novinku oznámila na sociálních sítích. Při té příležitosti prozradila také jméno dcerky, které si do poslední chvíle nechávala pro sebe.

Nikol Švantnerová má za sebou několik úspěšných kariérních let. V roce 2015 získala titul Česká Miss a o práci v modelingu od té doby nouzi neměla. Nyní ji ale čeká pauza, focení a chůze po přehlídkových molech ustoupí do pozadí a prioritou bude péče o novorozenou holčičku.

Modelka si těhotenství nechávala nějakou dobu pro sebe. Odtajnila ho až v září roku 2022 na Instagramu, kam přidala fotografie s partnerem Ondřejem Antošem a napsala dojemné sdělení. „Už pár měsíců nás děláš šťastnými,“ stálo u snímků tehdy teprve budoucích rodičů.

Čtěte také: Není pokojíček pro miminko moc smutný a tmavý? Těhotná Švantnerová odhalila soukromí

S Ondřejem Antošem se Švantnerová poprvé ukázala na veřejnosti v květnu roku 2022, přesněji na Česko-Slovenském plese. Ještě předtím se kvůli němu odstěhovala z Prahy do Olomouce a miminko pro ně bylo na pořadu dne.

„Miminko jsme plánovali a jsme moc šťastní, že budeme rodina. První měsíce byly náročnější, ale to spíš z důvodu, že to byla celkově změna. Teď už je mi lépe a začínám si toto období užívat,“ řekla modelka webu Super.cz v prvních měsících těhotenství.

Holčička s krásným jménem

Nikol Švantnerová na Instagramu prozradila, že její holčička přišla na svět v pátek 17. března, a to jen pár minut po půlnoci. „Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak,“ napsala ke snímku, na němž společně s partnerem drží ruku své dcerky.

Novopečení rodiče pojmenovali svou holčičku Mia. Původně jde o domáckou podobu jiných jmen, například Maria či Amelia. V italštině toto slovo znamená „moje“. Podobně znějící japonské jméno Mija pak znamená „svatyně“ či „stále více krásná“.

Čerstvé mamince na sociálních sítích začali okamžitě gratulovat nejen fanoušci, ale také kolegové a kolegyně z branže. „Nejkrásnější část života právě začíná. Hodně zdravíčka,“ napsala modelce například zpěvačka Monika Bagárová (28).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.