Celebrity

19. března 2023 10:30

Eliška Reiglová

Nikol Švantnerová se stala maminkou. Děkuju za takový zázrak, napsala a ukázala dceru

Česká Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (30) se stala maminkou. S podnikatelem Ondřejem Antošem na svět přivedla holčičku a radostnou novinku oznámila na sociálních sítích. Při té příležitosti prozradila také jméno dcerky, které si do poslední chvíle nechávala pro sebe.

Nikol Švantnerová má za sebou několik úspěšných kariérních let. V roce 2015 získala titul Česká Miss a o práci v modelingu od té doby nouzi neměla. Nyní ji ale čeká pauza, focení a chůze po přehlídkových molech ustoupí do pozadí a prioritou bude péče o novorozenou holčičku.

Modelka si těhotenství nechávala nějakou dobu pro sebe. Odtajnila ho až v září roku 2022 na Instagramu, kam přidala fotografie s partnerem Ondřejem Antošem a napsala dojemné sdělení. „Už pár měsíců nás děláš šťastnými,“ stálo u snímků tehdy teprve budoucích rodičů.

Čtěte také: Není pokojíček pro miminko moc smutný a tmavý? Těhotná Švantnerová odhalila soukromí

S Ondřejem Antošem se Švantnerová poprvé ukázala na veřejnosti v květnu roku 2022, přesněji na Česko-Slovenském plese. Ještě předtím se kvůli němu odstěhovala z Prahy do Olomouce a miminko pro ně bylo na pořadu dne.

„Miminko jsme plánovali a jsme moc šťastní, že budeme rodina. První měsíce byly náročnější, ale to spíš z důvodu, že to byla celkově změna. Teď už je mi lépe a začínám si toto období užívat,“ řekla modelka webu Super.cz v prvních měsících těhotenství.

Holčička s krásným jménem

Nikol Švantnerová na Instagramu prozradila, že její holčička přišla na svět v pátek 17. března, a to jen pár minut po půlnoci. „Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak,“ napsala ke snímku, na němž společně s partnerem drží ruku své dcerky.

Novopečení rodiče pojmenovali svou holčičku Mia. Původně jde o domáckou podobu jiných jmen, například Maria či Amelia. V italštině toto slovo znamená „moje“. Podobně znějící japonské jméno Mija pak znamená „svatyně“ či „stále více krásná“.

Čerstvé mamince na sociálních sítích začali okamžitě gratulovat nejen fanoušci, ale také kolegové a kolegyně z branže. „Nejkrásnější část života právě začíná. Hodně zdravíčka,“ napsala modelce například zpěvačka Monika Bagárová (28).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.