Celebrity prozradily, proč nemají děti. Děláme světu laskavost, dodala slavná herečka

Mezi celebritami se najdou ženy, ale i muži, kteří zkrátka děti nechtějí. Všichni museli za svůj život nesčetněkrát čelit otázce proč. Jaké důvody uvedli?

Slavní herci, herečky, zpěvačky nebo třeba moderátorky. Lidí, kteří z nějakého důvodu nemají nebo nechtějí založit rodinu, je spousta a najdeme je snad v každém odvětví showbyznysu. Proč nechce přivést děti na svět Miley Cyrus, Keanu Reeves nebo třeba Leonardo DiCaprio?

Mohlo by vás zajímat: 9 slavných žen, které si poradily i bez muže a vychovaly skvělé potomky

Miley Cyrus (30)

Zpěvačka Miley Cyrus v roce 2019 otevřeně promluvila o svých pocitech týkajících se mateřství v rozhovoru pro časopis Elle. „Očekává se od nás, že budeme rodit novou populaci. A když to není součást našeho plánu, je tady tolik odsuzování a zloby, která na vás tlačí. Když nechcete děti, lidé vás litují, jako kdybyste byla studená mrcha bez srdce, která není schopna lásky. Proč nás učí tomu, abychom upřednostňovali ty, co milujeme, před námi samotnými? Pokud milujete sami sebe, tak co? Jste první,“ prozradila Cyrus.

Pokud by měla na svět přivést dítě, chtěla by mít jistotu, že se změní věci týkající se životního prostředí. „Děláme z naší planety kůlničku na dříví a já do něčeho takového odmítám přivést dítě. Dokud nebudu cítit, že moje dítě bude vyrůstat na planetě plné ryb ve vodě, nepřivedu na svět dalšího člověka, který se s tím bude muset vyrovnat,“ dodala na závěr.

Leonardo DiCaprio (48)

Leonardo DiCaprio je také velkým bojovníkem za životní prostředí a vadí mu představa, že by jeho děti vyrůstaly na planetě, která se postupně ničí. „Myslíš si, že chci přivést děti do světa jako je tento? Pokud se to stane, tak se to stane. Nechci být v těchto věcech konkrétní, protože pak se z toho stane něco, co je špatně interpretováno,“ řekl herec v roce 2016 pro časopis Rolling Stone.

Jared Leto (51)

Herec Jared Leto stručně naznačil, že na děti zkrátka nemá čas. „Myslím si, že pokud máte děti, musíte s nimi být. A já mám hodně věcí, o které se musím starat,“ prohlásil americký herec v roce 2017 pro ES Magazine.

Mohlo by vás zajímat: Mají plnohodnotný život i bez dětí. 14 slavných žen řeklo, proč zavrhly mateřství

Keanu Reeves (58)

Slavný herec podle svých slov už prošvihl svá léta a možnosti. „Je příliš pozdě… Je konec. Je mi 52. Prostě mít děti nebudu,“ prohlásil v roce 2017 pro Esquire.

Alison Brie (40)

Americká herečka po dětech nikdy netoužila. „Já opravdu nechci mít děti,“ prozradila v roce 2018 pro The Sunday Times Magazine. „Bylo by to hezké, ale myslím, že by to pro mě bylo stresující. Vím, jak moc jsme s manželem přirostli k našim kočkám. Bože a co teprve k dítěti,“ dodala Alison Brie.

Čtěte také: Jennifer Aniston odhalila své tělo i duši. Promluvila o problémech s plodností

Chelsea Handler (48)

Americká komička a herečka Chelsea Handler také nevidí svou budoucnost ve společnosti dětí. „Nemám na to ty správné dovednosti. Mám dostatek synovců a neteří na to, abych věděla, že na to nemám tu správnou trpělivost. Nedokážu odpovídat na všechny ty zvídavé dotazy,“ řekla v televizní show Jimmyho Fallona. „Rozumím tomu, že lidé chtějí děti. Tak si jedno udělejte. Ale ti, co je nechtějí, dělají světu také laskavost,“ prohlásila herečka.

Seth Rogen (40)

Kanadský komik a herec dal přednost své kariéře. „Nebyl bych schopen dělat všechnu tu práci, kterou mám rád,“ prohlásil Rogen v The Howard Stern Show. Jeho žena Lauren Miller s ním v tomto směru souhlasí. „Myslím si, že chce děti ještě méně než já. Já bych o tom asi byl schopný diskutovat, ale ona nechce.

Nick Offerman (52) a Megan Mullally (64)

Američtí herci se vzali v roce 2003 a od té doby nezplodili ani jednoho potomka. „Nikdy jsem netoužila po tom, mít děti. Když jsem poznala Nicka, pomyslela jsem si, že on je ten jediný, s kým bych do toho šla. Snažili jsme se, ale byla jsem na takové věci už zřejmě stará. Ale nedělali jsme z toho drama. Zkoušeli jsme to asi rok, ale nepovedlo se. Tak jsme to brali tak, že nám to zkrátka nebylo souzeno,“ řekla v roce 2017 představitelka Karen z televizního seriálu Will a Grace pro GQ.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.