Celebrity

12. listopadu 2022 12:14

Eliška Reiglová

Jennifer Aniston odhalila své tělo i duši. Promluvila o problémech s plodností

Herečka Jennifer Aniston (53) je velká filmová i seriálová hvězda, bývaly ale časy, kdy víc než její herecké výkony fanoušci řešili, proč ještě nemá děti. Ona sama se k tomuto tématu vždy vyjadřovala stroze a zřejmě ani proto nikdo nemohl tušit, jaký boj svádí s plodností a jak moc se i miminko snaží. Nyní poprvé o svých problémech otevřeně promluvila a nafotila snímky, na kterých odhalila svou ženskost.

Jennifer Aniston se v předchozích letech potýkala s neustávajícím přívalem otázek týkajících se jejího soukromého života. Až znepokojivá míra pozornosti pak byla věnována tomu, proč nemá děti. Tomuto tématu se herečka vždy snažila vyhýbat a když o něm nyní poprvé zcela otevřeně promluvila, je nad slunce jasné, proč jí bylo tak nepříjemné.

Problémy s plodností

„Když mi bylo 30 a po čtyřicítce jsem si prošla hodně těžkým obdobím. Kdybych si jím neprošla, nikdy bych nebyla člověkem, jakým jsem. Proto jsem za to vlastně vděčná. Nebýt toho, stále bych byla v obavách, nervózní a nejistá tím, kým jsem,“ řekla Jennifer Aniston magazínu Allure.

Herečka známá ze seriálu Přátelé měla řadu vztahů a také dvě manželství, která skončila rozvodem. Kdykoliv byla zadaná či vdaná, otázky na děti se začaly množit. Zatímco ona je úplně ignorovala nebo na ně odpovídala jen velmi stroze, ve skutečnosti se trápila.

„Snažila jsem se otěhotnět a byla to náročná cesta. Celé roky se spekulovalo a já mezitím zkoušela umělé oplodnění, pila jsem čínské čaje, dělala jsem všechno možné. Snažila jsem se, jak to jen šlo. Dala bych cokoliv, kdyby mi někdo kdysi řekl, ať si zmrazím vajíčka. Ale teď jsem tady. Tahle loď už odplula,“ posteskla si.

Smíření a štěstí

Když Jennifer Aniston v takzvaně plodném věku neměla děti, americké novinové stánky se plnily plátky s články, které spekulovaly nad tím, proč tomu tak je. Pravdou bylo, že děti chtěla, ale když se nedařilo, při natáčení filmů a seriálů se uměla odreagovat a kariéra pro ni nikdy důležitá být nepřestala.

„Na kariéře mi záleželo. Nedej bůh, aby žena byla úspěšná a neměla děti. Prý to, že mě opustil manžel, bylo proto, že jsem mu nedala dítě. To byly absolutní lži. Teď už nemám co skrývat. Ničeho nelituji a vlastně cítím úlevu. Už nemusím myslet na to, jestli je to ještě možné,“ svěřila úspěšná herečka.

Jennifer Aniston zazářila v seriálu Přátelé:

Péče o sebe

Nyní je Jennifer Aniston ve věku, kdy už otázku mateřství ke své velké úlevě řešit nemusí. Věnuje se především péči o svou psychiku i fyzickou schránku, což se evidentně vyplácí - vypadá naprosto fenomenálně. Partnera si aktivně nehledá, ale kdyby jí znovu měla do cesty přijít láska, neodmítla by ji jen proto, že předchozí vztahy nevyšly.

„Nikdy neříkám nikdy, i když momentálně nemám zájem se vdát. Vztah bych ale brala. Občas mám chuť se stočit do klubíčka a říct, že potřebuji podporu. Bylo by krásné přijít domů, padnout někomu do náruče a říct mu, jaký jsem měla den,“ dodala Jennifer Aniston.

Sdílejte článek
Štítky bezdětnost herec Jennifer Aniston děti Přátelé plodnost bezdětné ženy Jennifer Anistonová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.