Celebrity

5. listopadu 2022 06:00

Eliška Reiglová

Brad Pitt bojuje s bývalkami: Po Angelině ho chce k soudu dostat i Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (53) a Brad Pitt (58) tvořili v letech 2000 až 2005 manželský pár. Jejich rozvod způsobený hercovým románkem s Angelinou Jolie (47) se zařadil mezi největší skandály tehdejší doby. Přestože exmanželé spolu vycházeli ještě donedávna dobře, zdá se, že klidné vody byly opět zčeřeny. Tentokrát nejde o otázku partnerských vztahů, nýbrž peněz, které si herečka nárokuje.

Brad Pitt v poslední době neprožívá zrovna nejšťastnější období svého života. Po krachu manželství s Angelinou Jolie na veřejnost začaly prosakovat nepěkné informace týkající se jeho chování. Dvojice vede několikaletý spor o opatrovnictví a v srpnu herečka exmanžela zažalovala za fyzické napadení z roku 2016.

Aby problémů s ex nebylo málo, zdá se, že u soudu se Brad Pitt sejde s ženou, kterou kvůli Jolie opustil. Jennifer Aniston s ním přitom ještě donedávna udržovala přátelský vztah a jejich společné snímky v roce 2020 byly hitem internetu. Když jsou ale ve hře velké peníze, válečnou sekeru by neváhal vykopat zřejmě nikdo.

100 milionů dolarů

Jennifer Aniston a Brad Pitt byli nejen manželé, ale také spoluvlastníci produkční společnosti Plan B. Jejím jediným majitelem se po rozvodu stal právě Pitt, který se nyní chystá k jejímu prodeji. Pod společností vznikly jen necelé čtyři desítky filmů, spousta z nich však byla enormně výdělečná.

Pod společností Plan B vznikly hned tři Oscarem oceněné filmy - Skrytá identita, 12 let v řetězech a Měsíční svit. Další jsou pak divácky oblíbené, jedná se například o filmy Karlík a továrna na čokoládu, Světová válka Z či Vice. Stojí také z kontroverzním dokumentem o Marilyn Monroe s názvem Blondýnka.

„Tady nejde jen o peníze. Pokud jde o Jen, jde stejně tak o princip. Zatímco ona byla spoluzakladatelkou, společnost technicky připadla Bradovi a jí se přitom nedostalo uznání za to, co vybudovala,“ řekl zdroj z okolí herečky magazínu Heat World s tím, že v případě prodeje chce herečka podíl 100 milionů dolarů.

Kapka v oceánu

V případě, že se podaří společnost Plan B prodat, vypadá to, že Brad Pitt výrazně zbohatne. „Pokud se bude chtít zachovat správně, vypíše Jennifer šek. Když se prodej povede, tak tyto peníze stejně budou jen kapkou v oceánu,“ dodal zdroj.

Pro Jennifer Aniston jsou peníze stejně důležité jako uznání za to, co pro Plan B udělala. Ráda by ale také do budoucna měla možnost spolupracovat s budoucím novým majitelem, ať už to bude kdokoliv.

Jolie a Pitt se navzájem žalují:

Sdílejte článek
Štítky peníze rozvod Brad Pitt společnost soud Jennifer Aniston Angelina Jolie Angelina Jolieová Jennifer Anistonová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.