Celebrity

11. června 2022 06:05

Tomáš Durčák

7 překrásných slavných žen, které jejich partneři i přesto podvedli

Jeden by řekl, že když má muž doma světoznámou modelku, herečku či zpěvačku, po které mlsně pokukují tisíce a tisíce fanoušků, ani ho nenapadne dívat se po jiných ženách. Jak jsme se ale před pár dny dozvěděli od Shariky, opak je pravdou. Nevěra jejího partnera přitom není ani zdaleka výjimkou, pojďme se podívat na známé partnery záletníky půvabných dam.

Shakira a Gérard Piqué

Vůbec nejčerstvějším z podobných případů je před pár dny oznámený rozchod kolumbijské zpěvačky Shakiry (45) a známého fotbalového obránce Gérarda Piquého (35). Končí tak 12letý vztah, který však nikdy nezpečetilo manželství a z něhož má pár dva syny. Právníci půvabné zpěvačky zveřejnili dle agentury AFP její tiskové prohlášení, v němž stojí: „S politováním musíme potvrdit, že se rozcházíme. Pro blaho našich dětí, které je pro nás nejvyšší prioritou, žádáme o respektování našeho soukromí.“ Skandál, dle kterého měl Piqué poměr s mladou, dvacetiletou hosteskou, jako první zveřejnil španělský deník El Periodico.

Dara Rolins a Matěj Homola

Nyní se přesuneme pár let do minulosti, kdy československým showbyznysem zacloumala nevěra muzikanta Matěje Homoly (48) z kapely Wohnout, který toho času randil s populární a nestárnoucí slovenskou zpěvačkou Darou Rolins (49), s níž měl dceru Lauru. Časopis SuperSpy v roce 2010 bohužel pro Homolu přinesl fotografie, na nichž se oddával více než přátelskému vztahu s tehdejší manažerkou pražského rádia Janou Matulajovou. Ani v tomto případě vztah nevěru nevydržel a oba hudebníci se po pětiletém vztahu rozešli, byť dnes jsou stále dobrými přáteli.

Vanessa Paradis a Johnny Depp

Francouzská modelka a zpěvačka Vanessa Paradis (49) s Deppem (58) randila od roku 1998, kdy se dvojice náhodně seznámila v hotelovém lobby v Paříži. Zdálo se, že jsou jeden pro druhého jako stvoření, než se však Depp při natáčení filmu Rumový deník v roce 2011 seznámil s herečkou Amber Heard (36). Poté, co Deppův románek s Amber vyšel najevo, oznámila Vanessa, která již tou dobou měla s Johnnym dvě děti, rozchod.

Eva Herzigová a Gregorio Marsiaj

Ani partner celosvětově úspěšné české modelky Evy Herzigové (49), italský miliardář Gregorio Marsiaj (45), se nedokázal spokojit s jen s tím, co má doma. V roce 2011 se totiž v médiích objevily fotografie paparazzi, na nichž byl v Praze přistižen v objetí neznámé dívky. Tématu se následně chytla i italská média a Gregorio začal vztah, z něhož měli již tehdy dva syny, tříletého George a teprve sedmiměsíčního Philipa, úpěnlivě žehlit a nakonec se mu podařilo nalézt u české supermodelky odpuštění. V roce 2013 se jim narodil třetí syn Edward.

Jennifer Aniston a Brad Pitt

Svého času jeden z nejpopulárnějších a nejsledovanějších hollywoodských párů rovněž potkala nevěra, která mu v důsledku zlomila vaz. Jennifer Aniston (53) si Brada Pitta (58) vzala po dvou letech randění v roce 2000. V roce 2005 však Pitt natáčel film Pan a paní Smithovi, během kterého se podle všeho zakoukal do své kolegyně v hlavní roli Angeliny Jolie. Vášnivé scény před kamerou oba herce sblížili natolik, že ještě tentýž rok se Jennifer Aniston s Pittem rozvedla a „Brangelina“ následně fungovala rovněž jako hvězdný pár Hollywoodu až do roku 2016, přičemž spolu nakonec vychovávali celkem šest dětí (3 vlastní a 3 adoptované). O tom, jak moc fanoušci dvojici Aniston/Pitt milovali, svědčí i fakt, že dnes, kdy mají oba za sebou již dva rozvody, neustále spekulují o tom, zda se spolu „na stará kolena“ oba herci nedají opět dohromady.

Miluše Šplechtová a Jan Hrušínský

Manželskou krizi vyvolanou nevěrou spolu museli řešit i dlouholetí manželé Miluše Šplechtová (64) a Jan Hrušínský (66). Herec podlehl sympatiím k bývalé produkční Michaele Blahutové (47), načež se však ženě ke svému přešlapu přiznal. Jeho manželka se však rozhodla o tom veřejně nepromluvit. V rozhovoru pro iDnes později řekla: „Paradoxní na tom bylo, že kdyby se o tom nepsalo, tak kolegové v divadle říkali, že by na nás vůbec nic nepoznali. S odstupem času si říkám, že člověk má svůj osud nalinkovaný. Asi to tak mělo být.“ Byť přiznala, že v první chvíli měla myšlenky na rozvod, později od něj upustila. „Ty roky společného života. Říkala jsem si, že není možné je zahodit.  My jsme spolu něco vybudovali. Přeci není náhoda, že jste s někým tak dlouho. Řekla jsem si, že počkám, nechtěla jsem věci řešit násilím.“ Manželství vydrželo až dodnes a Jan Hrušínský s Miluší Šplechtovou dnes platí za jeden z nejdelších a nejstabilnějších vztahů českého showbyznysu.

Elizabeth Hurley a Hugh Grant

Herečka a modelka Elizabeth Hurley (56) si britského miláčka nespočtu fanynek Hugh Granta (61) vyhlédla v roce 1987 a pár spolu nakonec randil celých 13 let, než se relativně v dobrém rozešli. Jejich vztah přežil mimo jiné to, když byl Hugh Grant v roce 1995 neslavně přistižen, jak si v automobilu užívá s prostitutkou. Jak Elizabeth loni připustila v podcastu People in the ’90s, jsou s Grantem stále dobří přátelé. V pořadu Watch What Happens Live v roce 2015 Grant prohlásil, že jeho vztah s Elizabeth skončil proto, že „ta sexuální část pravděpodobně tak trochu vyprchala, ale dneska je mojí jednoznačně nejlepší kamarádkou – osoba číslo jedna, které volám v krizi.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.