Česko-Slovenský ples plný krásek. Mališová a Makarenko vynesly šperky za miliony

Móda z Česko-Slovenského plesu

Na Česko-Slovenském plese se to krásnými ženami jen hemžilo. O honosné róby a luxusní šperky také nebyla nouze. Modelka Karolína Mališová a Taťána Makarenko vynesly diamanty v hodnotě několika milionů korun.

V sobotu 17. února se prostory Obecního domu rozzářily všemi barvami. Po červeném koberci se prošla řada významných osobností z Česka i Slovenska, aby se sešly při příležitosti 10. ročníku Česko-Slovenského plesu. Dámy na sobě měly úchvatné večerní róby, ze kterých šlo jen stěží spustit oči.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z Česko-Slovenského plesu 2024: Nevkus i pár světlých momentů

Dorazili modelky, herci, zpěváci, moderátoři a spousty dalších umělců. Večerem provázela slovenská herečka maďarského původu Vica Kerekes a český herec a moderátor Petr Vondráček. Při takto významné společenské události jde především o dodržování etikety a také přísně předepsaného dress codu, kterým byl black tie. Dámy by měly ctít zejména délku šatů, chybět by nemělo ani malé psaníčko a šperky.

Justýna Zedníková

Modelka a vítězka Miss Justýna Zedníková na sobě měla krásnou černou róbu české značky Poner, za kterou stojí sourozenci Nikol a Jakub. Černá večerní toaleta bez ramínek krásně zdůrazňovala dokonalou postavu blonďaté krásky. V pase měly šaty ještě pásek, který na boku volně splýval dolů a tvořil výrazný prvek a nařasení. K tomu přidala třpytivé černé psaníčko a výrazný náhrdelník a naušnice značky Swarovski. „Příprava mi trvala asi okolo dvou hodinek. Přišla vizážistka a připravovaly jsme se s Táňou (Makarenko, pozn. red.) spolu,“ uvedla pro web Prima Ženy Justýna.

Čtěte také: Módní alarm: Česko-Slovenský ples 2023. Dokonalé dámy, ale i faux pas večera

Karolína Mališová

Další kráskou večera byla bezpochyby modelka Karolína Mališová. Ta na sobě měla také černé šaty od značky Poner. Na rozdíl od své předchůdkyně však ve velvet materiálu. Spadlá ramena evokovaly sexy dojem, zároveň však šaty působily velice elegantně a luxusně. Opět musíme vyzdvihnout krásnou siluetu nositelky, která tento model prodala více než dobře. Zvolila navíc luxusní šperky, jejichž hodnota odpovídala ceně nemovitosti. „Šperky mám ALO diamonds a ty jsou v hodnotě pět milionů korun,“ prozradila Mališová webu Prima Ženy. Kráska ale dodala, že nejlépe se cítí v džínách, teniskách a tričku, i když příležitosti, kdy se může takto krásně obléknout, si velice užívá.

Taťána Makarenko

Šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko je vždy dokonale upravená a nejinak tomu bylo i tentokrát. „Mám dneska róbu od ateliéru Poner. Jsem velmi spokojená, že mi sedí. Upravili jsme ji přímo na míru, takže se cítím velmi komfortně. Šperky mám od značky Gismondi, což je v celkové hodnotě dva miliony čtyři sta korun. Vypadají decentně, cudně, ale přitom tam pár diamantů bude – a hodně zlata,“ prohlásila se smíchem Taťána. Přípravě se věnovala už od odpoledních hodin, kdy ji a Justýnu Zedníkovou přišla nalíčit profesionální vizážistka.

Andrea Verešová

Slovenská modelka Andrea Verešová se už několik let svěřuje do rukou slovenské módní návrhářky, což platilo i tentokrát. A jelikož Andrea patří vždy k nejlépe oblečeným osobnostem plesu, lze tuto spolupráci označit za více než vydařenou. „Já mám šaty od Jany Pištejové, Slovenky. Je to Česko-Slovenský večer, že ano,“ řekla s úsměvem Verešová, která ráda podporuje lokální tvorbu. „Je to moje dvorní návrhářka a já vždy říkám, že každé šaty, které vytvoří, jsou master piece. Skutečné umělecké dílo. A mám velkou radost, že mi šaty vždy padnou jako ulité i bez zkoušení,“ pochválila umění návrhářky Andrea, která na sobě ten večer měla šperky od značky Gismondi.

Michaela Maurerová

V neposlední řadě nesmíme opomenout sympatickou herečku Michaelu Maurerovou, která na ples dorazila v doprovodu kamarádky. Usměvavá rusovláska prozradila, že její muž nemá podobné akce v lásce, a tak si udělaly dámskou jízdu. Oblékla krásné černé šaty s odhalenými rameny, jež doplnila černými rukavičkami a velice výrazným náhrdelníkem, který bude v budoucnu dražit v rámci charitativní aukce. „Šaty mám prosím pěkně od Míši, make-up taky od Míši a rukavice – v těch Míša maturovala,“ popsala Míša se smíchem svůj oslnivý look.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.