Celebrity

19. února 2023 09:00

Vanesa Havlíková

Plesové úlety slavných žen: Modely Doležalové či Ludvíkové už letos nikdo netrumfne

Zkraje roku vždy přichází oblíbené a mezi lidmi populární období plesů a od ledna do března zaplní nejrůznější sály po celé republice. Plesovou sezónu si nenechávají ujít zejména slavné ženy, které se rády blýsknou na červeném koberci a občas se s výběrem outfitu postarají o pořádný rozruch. Komu se to podařilo letos?

Plesovou sezonu si každoročně nenechají ujít ani významné české a slovenské osobnosti z uměleckého, vědeckého, podnikatelského či politického života. Známé celebrity se na slavnostní akci připravují mnohdy i měsíce dopředu a snaží se, aby byl jejich model co nejpovedenější. Vždy se však objeví někdo, kdo s výběrem slavnostního outfitu šlápne opravdu vedle.

Karolína Ludvíková (32)

Pokud by měl za letošní plesovou sezonu někdo vyhrát cenu za nejodvážnější outfit, tak by to měla být bezpochyby modelka a dcera exministra zdravotnictví Karolína Ludvíková. Na velkolepý Česko-Slovenský ples s výběrem šatů šlápla úplně vedle. Na společenskou událost tohoto typu není rozhodně vhodné přijít v průsvitných šatech, pod kterými viditelně vidět bradavky a vykrojené spodní prádlo. Dress code byl se měl na tak slavnostní událost dodržet a žena by neměla přijít oblečená jako na party či extravagantní přehlídku.

Přečtěte si také: Módní alarm: Česko-Slovenský ples 2023. Dokonalé dámy, ale i faux pas večera

Zimní plesovou sezonu si každoročně nenechá ujít spousta známých tváří:

Jana Doležalová (41)

Další, komu se letošní rok výběr outfitu na plesovou sezonu nevyvedl je lékárnice a Miss ČR 2004 Jana Doleželová. Modelka má ojedinělý styl oblékání a ten se promítl i do outfitu, který zvolila na Ples jako Brno a následně i na Česko-Slovenský ples. Róba, jež zvolila na první ples by neslušela téměř nikomu, úzká sukně a volný horní díl šatů její postavě nelichotily.

Na Česko-Slovenský ples byl ale výběr šatů ještě o něco horší. Střih á la mořská panna, kdy farmaceutka zvolila samodržící podprsenku a dlouhou jemnou sukni, spojenou dvěma kusy látky z průhledného šifonu a růžovo-stříbrnou výšivkou zakrývající pupík se na luxusní událost také příliš nehodily. Doplňky Doležalová zvolila ve stejně růžové pastelové a nutno podotknout, že růžové detaily jinak minimalistický model krapet ruší.

Lilia Khousnoutdinova (34)

Další velmi nevkusnou róbu si oblékla manželka miliardáře Karla Janečka Lilia Khousnoutdinova. Šaty připomínající lesklé závěsy z ložnice a robustní kabelka k tomu nebyl příliš dobrý výběr. Ani líčení nepomohlo, protože bylo tak decentní, že nebylo skoro vidět.

Mohlo by vás zajímat: Black tie, white tie či smart casual. Jak zvolit správný outfit na vánoční večírek?

Michaela Maurerová (43)

Česko-Slovenským plesem návštěvníky provázela herečka Míša Maurerová, která si s výběrem šatů dávala záležet. Nakonec ale vybrala šaty v pudrové barvě, které se k moderátorce večera až tak nehodily. Ve výsledku na ní moc nevynikly a nepomohla tomu ani robustní mašle. Černá sukně byla jemná a hezky ladila s psaníčkem. Účes a make-up byl v tomto případě ale velmi vydařený.

Nela Boudová (55)

Na letošní zimní ples v Brně zavítala i oblíbená herečka Nela Boudová. Modré šaty, jež zvolila, vypadaly spíše jako dlouhá noční košile, přes kterou Nela uvázala průhledný župánek. Mezi nejlépe oblečené dámy večera se jí zařadit nepodařilo. Nepomohly tomu už ani kruhové náušnice a poměrně výrazné líčení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.