Módní úlety roku 2022: Šaty, které šokovaly a někdy vyvolaly i trapné úsměvy

Konec roku 2022 pomalu klepe na dveře a co se týče módních úletů na společenských akcích, Češky s výběrem šatů opět překonávaly hranice. Ať už se jednalo o Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, předávání cen Českého Slavíka či udílení Českých lvů, bylo na co se dívat. Připomeňte si sedmero šatů, které vyvolaly bouřlivé reakce.

Většina slavnostních událostí není pouze o ocenění umělců a vlivných, ale v posledních letech také hodně o módě a vkusu. Hosté z řad známých osobností se na slavnostní akce připravují mnohdy i měsíce dopředu a snaží se, aby byl jejich model co nejpovedenější. Každoročně se však objeví někdo, kdo s výběrem slavnostního outfitu šlápne opravdu vedle.

Radka Třeštíková

Spisovatelka Radka Třeštíková (41) se tento rok během filmového festivalu v Karlových Varech na červeném koberci postarala o pořádný povyk. Sebevědomá dáma a bývalá manželka fotografa Tomáše Třeštíka zvolila tak nevhodný model, že o něm veřejnost diskutovala ještě dlouhou dobu po skončení celého festivalu.

Svrchní díl jejího outfitu připomínal podprsenku a sukně kostkovaný ubrus. Jako doplněk zvolila něco, co ze všeho nejvíce připomínalo psí obojek či rekvizitu z tvrdšího filmu pro dospělé. Podobné „róby“ na červený koberec rozhodně nepatří – a možná nepatří ani na procházku se psem. To, že byl Třeštíkové oděv zcela nevhodný, uznala nakonec i sama spisovatelka a raději se za své selhání omluvila.

Ewa Farna

Vyhlašování ankety Český slavík vzbudí každoročně velký rozruch. Letos vyvolala svým extravagantním outfitem velké pozdvižení stříbrná slavice Ewa Farna (29). Na předávání cen dorazila v mohutném tmavém saku se stříbrnými aplikacemi a s ramenními vycpávkami. Model doplnila o modré rukavice a lesklé upnuté legíny. Dominantním prvkem však byla modrá masivní korunka, díky níž se zpěvaččina róba stala tou nejdiskutovanější z celého večera.

Zpěvačka byla s outfitem, který prý okoukala u světových hvězd, spokojená. Tvrdila, že takový styl se jí líbí a je nadšená.

„Tenhle můj přístup asi docela vyžaduje koule, když víte, že cokoli je vždy diskutováno. Nuda není pro mě,“ vzkázala kritikům přes své sociální sítě.

Veronika Kašáková

To, že někdy někomu z šatů vykoukne více, než by si zrovna přál, se občas stane. Mnohé o tom ví i modelka Veronika Kašáková (33). Během karlovarského filmového festivalu vzbudila svými nápaditými šaty od značky Aname pozornosti více než dost. Šaty byly asymetrického střihu v krásné stříbrné barvě. Škoda že Veronika nezvolila speciální náplasti na bradavky, díky kterým by se vyhnula nechtěné pozornosti. Bulvárním titulkům typu „dobrý den, prsa ven„ se maminka malého Matyáše neubránila. Bylo to lehce trapné a hlavně zbytečné.

Jitka Čvančarová

Herečka Jitka Čvančarová (44) je dlouhé roky známá tím, že se nebojí své přednosti ukázat.

Na 29. ročník předávání filmových a televizních cen Český lev, který se letos nesl ve znamení vyjádření podpory Ukrajině, Jitka Čvančarová vynesla blankytně modré objemné šaty s hlubokým výstřihem, které jsou všem už dobře známé.

Model z dílny Borise Hanečky vynesla již předchozí rok na festivalu v Karlových Varech. Zdá se, že oblíbená herečka je v tomto typu šatů spokojená. Přesto jí řada kritiků naznačila, že méně je mnohdy více...

Šaty Jitky Čvančarové patřily k nejrozebíranějším vůbec:

Eliška Dospivová

Nejvýraznější a nejodhalenější outfit tento rok na filmovém festivalu zvolila bývalá modelka a exmanželka miliardáře Marka Dospivy. I když má Eliška opravdu krásnou vypracovanou postavu, na slavnostní zahájení mezinárodního festivalu byla černá róba s průstřihy na přední části příliš. Hra na světovou eleganci se musí umět. A rozhodně neplatí, že když něco vidíme na zahraničních hvězdách, že to bude fungovat i v tuzemském rybníčku. Eliška odhalenou přední partii šokovala, ale je možné, že o to právě šlo. Rozhodně tento model patřil k těm nejrozebíranějším.

Nela Slováková

Ani vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (32) si letos nenechala ujít tradiční filmový festival v Karlových Varech. A dokázala se postarat o pěkný rozruch. Při této příležitosti oblékla šaty, které toho více odhalovaly, než zahalovaly, a současně vyvolaly celou řadu otázek. Posuďte sami, zda vám tyto šaty přijdou příliš a nebo ne.

Lela Vémola

Lela Vémola, dříve Ceterová (33) si na galavečer Český slavík 2022 oblékla černé šaty s velmi hlubokým výstřihem a na sociálních sítích za to schytala pořádnou kritiku. Šaty byly dle sledujících opravdu velký přešlap a na takovou událost se nehodily, shodovali se fanoušci. Róba manželce zápasníka Karlose Vémoly zakrývala poprsí jen tak tak a chybělo opravdu málo, aby se ňadra vyvalila jako rozteklá zmrzlina z kornoutu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.