Celebrity

1. prosince 2022 15:17

Josef Šťastna

Strach paralyzuje okolí Karlose Vémoly, zápasník skončil v nemocnici

Ve čtvrtek dopoledne se po Praze začala šířit zpráva, že zápasník Karlos Vémola (37) musel být hospitalizován v nemocnici. Informace nakonec potvrdil promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný. Později se ozval i sám zápasník a fanouškům zanechal na sociálních sítích vzkaz.

Podle prvních informací není vůbec zřejmé, co se populárnímu zápasníkovi přesně stalo. Redakce Prima Ženy se pokusila kontaktovat Karlosovu manželku Lelu, ta ale během čtvrtka nereagovala.

Jediný, kdo potvrdil, že Karlos Vémola je v nemocnici, byl nakonec promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný.

„Podle mých informací je Karlos od včerejška v nemocnici, mám pocit, že na základě zánětu, který je teď už pod kontrolou léčený antibiotiky a hledají se asi ta správná. Nevím, je to vlastně věc, kterou ani nechci moc komentovat,“ popsal pro web iSport.cz Ondřej Novotný.

Novotný zatím nechtěl děsit fanoušky MMA. Podle něj není správný čas mluvit o tom, že by došlo ke zrušení zápasu mezi Vémolou a Patrikem Kinclem. „Moje informace však jsou, že je to samozřejmě nepříjemný, ale že to není zatím věc, kvůli které bych měl říct, že ten zápas nebude nebo něco podobného,“ doplnil šéf Oktagonu.

Vémola promluvil o své svatbě:

Slavný bijec má bojovat s vysokými horečkami, které způsobil silný zánět. Podle webu iSport.cz šlo populárnímu zápasníkovi dokonce o život.

Později odpoledne se ozval z Motola sám Karlos Vémola. Na svůj Instagram napsal, že je mu lépe a poděkoval lékařům za jejich péči. Vémola byl hospitalizován v den, kdy jeho syn Rocky slaví své první narozeniny.

„Takhle jsem si Rockyho první narozeniny rozhodně nepředstavoval, ale vzhledem k tomu, jak hrozně mně ještě včera bylo, jsem rád, že jsem je tady s ním a holkami mohl vůbec strávit,“ naznačil, že nešlo o banalitu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.