Celebrity

21. srpna 2022 18:42

Josef Šťastna

Česko má nejkrásnějšího muže světa. Krasavec měl kostým za sto tisíc korun

Nejkrásnějším mužem světa se stal osmadvacetiletý Dominik Chabr. Rodák z Mostu na soutěži Man of the Year mimo jiné zaujal i kostýmem, který pro něj připravila módní návrhářka Anna Tejklová.

Dominik Chabr dosáhl fenomenálního výkonu a může se pyšnit titulem nejkrásnější muž planety. Finále soutěže Man of the Year proběhlo na ostrově Bali. Na významnou disciplínu Národní kostým spojil síly s módní návrhářkou Annou Tejklovu, která pro Prima Ženy připravuje rubriku Módní alarm.

Kostým je inspirován obdobím vrcholné české gotiky za vlády Karla IV., konkrétně kaplí Svatého kříže na Karlštejně, kde jsou vsazené polodrahokamy do zlaté stěny. Nejedná se ale o historickou repliku. Návrhářka chtěla, aby kostým odkazovat k slavnému období naší země, ale zároveň byl pojatý módně a současně.

Slavná česká značka Preciosa věnovala své krásné kameny, kterými je zlatý límec vyšívaný. Kostým zdobí také naše národní znaky, český lev a moravskoslezská orlice. Celý plášť je lemován ručně malovanými zlatými gotickými ornamenty.

„Celková výroba kostýmu trvala mnoho desítek hodin, je to jediný kus svého druhu. Pokud by se měl model prodávat, jeho hodnota by byla přes 100 000 korun. Podobně pojatý kostým v Česku ještě nikdy nikdo na světovou soutěž nevynesl,“ uvedla pro Prima Ženy Anna Tejklová.

V Mostu se rodí sexy muži

„Naposledy přivezl zlato ze soutěže Mr. Global v roce 2016 Tomáš Martinka, shodou okolnosti také z Mostu. Asi se tam rodí nejhezčí chlapi,“ uvedl pro Super.cz prezident soutěže Muž roku David Novotný.

Sdílejte článek
Štítky soutěž Karel IV. Bali Most Česko Český lev Preciosa Hrad Karlštejn Anna Tejklová Dominik Chabr Man of the Year

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.