Celebrity

13. prosince 2023 14:15

Šarlota Chmelařová

Maminka Andrey Verešové má rakovinu. Najednou se jí udělalo špatně, líčí modelka

Vánoční svátky budou u Verešových v poněkud pochmurnější atmosféře. Andrea Verešová totiž musela odvést maminku Ester do nemocnice. Tam se bohužel od lékařů dozvěděla nepříjemnou zprávu.

Andrea Verešová (43) zve každý rok na svátky svou maminku Ester Verešovou ze Slovenska k nim domů do Přeštic u Plzně. Tentokrát se ale návštěva změnila v poměrně dramatickou záležitost. Mamince se totiž znenadání udělalo nevolno. „Najednou se jí udělalo opravdu špatně, dokonce upadla, tak jsme okamžitě zavolali záchranku. Bohužel se po vyšetření v plzeňské nemocnici ukázalo, že mamka má onkologický problém. Zařídili jsme jí v Praze nejlepší nemocnici, kde je už čtyři týdny hospitalizovaná,“ sdělila modelka deníku Blesk s tím, že se jedná o rakovinu jater.

Mohlo by vás zajímat: Dcera Andrey Verešové zdědila krásu po mamince. Místo modelingu ale sbírá medaile

Celá situace je navíc umocněná tím, že se nejedná o první případ. Ester Verešová už jednou s nemocí bojovala. „Bohužel, je to už podruhé, co se mamka léčí s onkologickým problémem. Každý rok se scházíme u nás doma v Přešticích a letos je to takové smutné. Všichni věříme, že maminku alespoň na svátky pustí domů,“ doufá Andrea. Strach o maminku má pochopitelně i její druhá dcera Alexandra, která má také dvě děti.

Covid modelku připravil o otce

Není to tak dávno, co Verešová musela vstřebat bolestivou ztrátu svého tatínka. Univerzitní profesor Ondřej Vereš podlehl následkům covidu před dvěma lety. „Na covid mi v šedesáti sedmi letech zemřel můj tatínek, takže dost mladý. Bylo to hodně bolestivé a dodnes jsem o tom nedokázala mluvit,“ řekla loni v listopadu Verešová Blesku.

Čtěte také: Andrea Verešová se pochlubila rodinkou. Dcera Vanessa je jí čím dál víc podobná

O svém otci, který v minulosti vyučoval matematiku na univerzitě v Žilině, nechtěla Verešová nikdy veřejně příliš mluvit. A ačkoliv se nějakou dobu spekulovalo o tom, že spolu mají pošramocené vztahy, oba dva takové tvrzení odmítali. Jak informuje web Super.cz Ondřej Vereš v minulosti ukázal slovenskému týdeníku Star zprávu od své dcery, ve které se píše. „Děkuju ti, taťko, za život, výchovu a péči. Miluju Tě. Tvoje dcerka Andrejka,“ napsala mu Verešová.

KVIFF: Andrea Verešová doplnila šaty honosnými šperky od manžela:

Sdílejte článek
Štítky nemoc celebrity Andrea Verešová rakovina Ester Verešová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.