Celebrity

15. prosince 2023 10:15

Šarlota Chmelařová

Verešová o vztahu s Jágrem: Nebyl pro rodinu. Po rozchodu jsem nemohla chlapy ani vidět

Andrea Verešová spolu s Jaromírem Jágrem tvořila pár od roku 1999. S legendárním hokejistou spolu byli několik let, nakonec se však jejich cesty rozdělily. Jak slovenská modelka vzpomíná na velkou lásku?

Andrea Verešová o svém vztahu s Jaromírem Jágrem promluvila v minulosti několikrát a naznačila, že k jejich konci vedly vzájemné neshody a rozdílná představa budoucnosti. Ačkoliv spolu byli několik let a v devadesátých letech patřili mezi nejsledovanější pár, jejich vztah se neposunul do další fáze a vše vyústilo rozchodem.

Mohlo by vás zajímat: Jágr a Verešová zase na okamžik spolu. Setkání ve Varech bylo plné emocí

Když potkala svého nynějšího manžela Daniela Volopicha, mělo to poměrně rychlý spád. „Chodili jsme spolu rok, než mě požádal o ruku. Bylo to rychlé, ale já jsem se s ním dlouho kamarádila. Po vztahu s Jaromírem jsem se nechtěla vázat. Nechtěla jsem chlapy ani vidět. Měla jsem známé, kamarády. On byl fajn chlap. Dával mi právní rady, když jsem dělala diplomovou práci. Byl to úžasný člověk,“ vychválila modelka svého muže v rozhovoru pro Extra.cz. Netajila se ani tím, že jí vztah se slavným hokejistou tehdy sebral a ona potřebovala nějaký čas sama pro sebe.

Po bolestivém rozchodu přišla osudová láska

Žádný konec vztahu není příjemný, zvlášť po několika společných letech. „Já jsem ho měla ráda, milovala jsem ho. Člověk potřebuje čas na to zapomenout a vyčistit hlavu. Ono se říká, že někdy, když máte dlouhodobý vztah, který k ničemu nespěje, tak když si někoho najdete, tak je to bum. Buď rychle otěhotníte, nebo se zavážete. Je to pak rychlý spád,“ zamýšlela se Verešová nad osudem.

Čtěte také: Andrea Verešová se pochlubila rodinkou. Dcera Vanessa je jí čím dál víc podobná

„Někdy jsou ty zkušenosti dobré k tomu, abyste si i uvědomili hodnoty, kterých si máte vážit. Co má smysl a cenu. Nic není bez náhody. I tím vztahem s Jaromírem jsem si musela projít. Pro mě to ale nebyl muž na rodinu a život. Oba jsme byli mladí. Přirozeně to dospělo k tomu, že jsem potkala toho člověka, který mi dal zázemí, rodinu, který se o mě rád staral a dodnes o mě pečuje,“ dodala s vděkem Andrea, která má s manželem dvě děti.

KVIFF: Andrea Verešová doplnila šaty honosnými šperky od manžela:

Sdílejte článek
Štítky vztahy Jaromír Jágr celebrity Andrea Verešová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.